Zalecane jest zainstalowanie polonizacji na czystą Solyankę 19.04.10.
Dziękujemy ekipie stalkerteam.pl za trud i czas włożony w prace nad przygotowaniem spolszczenia!

djcycu napisał(a):Uwaga może nie potrzebna ale zasłużona. Bo tu się kiedyś wojna toczyła i dlatego admini są wkurzeni. Poza tym ja już ze spolszczenia nie korzystam... Solianka poszła do kosza... *%&@# mod za przeproszeniem. Szkoda waszego czasu, lepiej zagrać w LW3 i mieć od razu drogi do reszty terenów otwarte...

danieldino napisał(a):Przestańcie narzekać
danieldino napisał(a):Potraficie tylko kogoś pracę skopiować
danieldino napisał(a):Stalkerteam się napracował a tu taki przy chlast przyjdzie i będzie gadał że jest już spolszczenie
danieldino napisał(a):Nie dziwię się że jesteście sami bo kto chciałby z wami współpracować
danieldino napisał(a):Uwierzcie mi że nie długo pociągniecie

trurl3 napisał(a):djcycu napisał(a):Uwaga może nie potrzebna ale zasłużona. Bo tu się kiedyś wojna toczyła i dlatego admini są wkurzeni. Poza tym ja już ze spolszczenia nie korzystam... Solianka poszła do kosza... *%&@# mod za przeproszeniem. Szkoda waszego czasu, lepiej zagrać w LW3 i mieć od razu drogi do reszty terenów otwarte...
Naprawdę mi ulżyło. Już się bałem, że pobierzesz polonizacje i zaczniesz narzekać na naszym forum. A tak - sprawa z głowy...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości