malakas napisał(a):[Pach na pewnym etapie...( mniej więcej kwesty Niezbadanych terenów i dalej ) gry uśmierca Barmana , przez co nie ma mozliwości wejścia do Baru
@malakas nie leżało w mojej gestii sprawdzenie patcha pod kątem jego poprawności, jedynie zaimplementowałem spolszczenie a to dwie zupełnie różne rzeczy, gdyby ci to umknęło. Zapewniam cię, że zamiana literek z rosyjskich na polskie nie przyczyniła się do niczyjego zejśca

Tłumaczenie mu Barmana uśmierciło...
malakas napisał(a):Poza tym brak tłumaczenia wszystkich zwykłych i czerwonych SMS
Przyjmijmy, że wypuściłem wersję RC2000
malakas napisał(a):reinstalacja moda i strata około 10 godzin gry
Biedaku... Nie zmuszałem cię ani nikogo do ściągania i wgrywania tego patcha... Nawet, o ile pomnę, napisane jest, że patch ten jest w wersji eksperymentalnej, a skoro rzuciłeś się na niego i nie poczekałeś na "prawdziwą", "profesjonalną' i sprawdzoną od A do Z wersję od swojego guru - żale i pretensje kieruj do siebie, zamiast publicznie łkać i miauczeć...
malakas napisał(a):ozdobniki robione przez pseudo-tłumaczy
Zapewniam, że nie dodałem ani nie ująłem najmniejszego nawet przecinka, o "ozdabianiu" "dzieła" nawet nie wspomnę. Fakt, korciło mnie poprawianie pseudo-tłumaczenia, ale uznałem to za zupełnie niezasadne.
malakas napisał(a):na 1 stronę powinny trafiać tylko sprawdzone rzeczy , a nie trefny towar
Tu się zgodzę w zupełności - trefne, translatorowe "pseudo-tłumaczenie" Solyanki w ogóle nie powinno było się tam znaleźć.
malakas napisał(a):Pathetic_Ripper albo robisz coś do końca , albo wogóle tego nie rób. Będzie z korzyścią dla innych.
Jak napisałem wyżej - nikt nie kazał ci niczego ściągać, instalować tym bardziej. Dla mnie, na przykład, jeśli coś ma nazwę "eksperymentalny", wymaga dłuższego zastanowienia się przed użyciem i zaakceptowania podjęcia ryzyka... Najwidoczniej proces zastanawiania nie przebiega u ciebie zbyt produktywnie.
malakas napisał(a):Ripper krzyczał ,że zintegrował go z Soljanką PL w ciągu 2 godzin.Jak widać o wiele za mało poswięcił na to czasu.
Ripper poświęcił na to wystarczająco dużo czasu. Naprawianie błędów wewnetrznych samego patcha nie leży w gestii Rippera.
Podsumowując - myślę, że wylewanie żalu na zwalony patch w tym miejscu jest zupełnie niezasadne. Napisz do Sapsana i zasugeruj, żeby nieco więcej czasu poświęcał swoim produktom, z pewnością przychyli się do twojej sugestii a może i zaprosi tak wnikliwego analityka do współpracy...
A na koniec - możesz już biec do siebie - na pewno dostaniesz smakołyk