Świetny Theme. Jestem pod wrażeniem. Jedna tylko uwaga dla tych co męczą się mając Windows XP Service Pack 3 jak ja. W podanym wyżej linku są pliki do podmiany uxtheme.dll niestety tylko do SP1 i SP2. Ale głowy nie daję po cyrilice znam kiepsko. Dla oszczędzenia sobie kłopotu polecam do SP3 takie coś jak UXTender. Nie musisz wiedzieć co wrzucić , nie musisz wiedzieć gdzie wrzucić
Uruchamiasz i zapominasz.
Aha i też miałem problem ze stylem okien który się nie zmieniał. Po edycji uxtheme.dll faktycznie w "panel sterowania -> ekran -> wygląd->Okna i przyciski" jest do wyboru Stalker Style
Bootscrean również podmieniłem narzędziem BootSkin 1.05a ale nie tym ruskim
Na stronie podanej w pierwszym poście wszystko jest w pliku STALKER STYLE 0.96.7Z.
Trzy bootskiny które tam są podmieniają tylko (a może aż) ekran ładowania systemu.
Za to w paczce podanej przez Dzikusa jest New_screen.exe który podmienia wygląd zamykania windowsa. Niestety (przynajmniej u mnie) nie podmienia on "powitania WIndowsa - Zapraszamy" ani ekranu logowania do systemu (mam standardowe niebieskie xp). A szkoda bo tylko tyle do szczęścia brakuje
Chyba że coś źle robię. Jakby ktoś miał jakieś info na temat stalkerowego ekranu logowania i ekranu "zapraszamy" to ja chętnie posłucham