Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Ostatnio jedyne co wpada mi w uszy, i uderza w rozum, to muzyka patriotyczna, zwana nazistowską. W tej zero nazizmu i rasizmu, a sama muzyka to w moich uszach dzieło prawdziwego muzycznego rzemieślnika.
Za Polskę !
Za ten post Jarexxx otrzymał następujące punkty reputacji:
@Jarexxx a dlatego się nią za taką uważa bo taka jest (chodzi o kwestię neonazizmu) A Zresztą- taki na przykład Gorgoroth kładzie te skrajnie prawicowe syfy na łopatki!!
Ostatnio edytowany przez Woland 14 Sie 2011, 21:34, edytowano w sumie 2 razy
Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
A ja trochę niezłego kobiecego POP-u z lat 90-tych. Miło się słucha i patrzy: Beverley Craven
Sophie B. Hawkins
I dla dorosłych
:
Lisa Stansfield
To były czasy pięknych kobiet a nie jakieś dzisiejsze paszczury z poker face...
_____________________________________________________________________ Mam propozycję racjonalizatorską do tego wątku. Proponuję, żeby oprócz linka do youtuba czy innego serwisu dopisać normalnie nazwę wykonawcy. Ułatwi to wyszukiwanie w tym wątku i zapobiegnie powtarzaniu się utworów.