Co z tego, że uratują ileś tam set tysięcy murzyniątek? Te dorosną, chwycą AK i ruszą zabijać pobratymców.
Bo murzyny się tylko zabijać umieją.

Afryka to nie tylko rywalizujące gangi i wojny domowe.
To tak samo jak mówić o Polakach że kraść umieją i pić.
A co do tej mąki i ryżu- nie tylko pomóc im żywnościowo ale i zdrowotnie czy niech lepiej giną od HIV, AIDS i malarii? W którymś wywiadzie Cejrowskiego w TV INFO słyszałem że funduszem przeznaczonym na ochronę pand można by zlikwidować malarię w Afryce.

FATAL ERROR
[error]Expression :Invalid call
[error]Function :I\xray-svn\xr_3da\HW.cpp
[error]File :I\xray-svn\xr_3da\HW.cpp
[error]Line :331
[error]Destriprion :R
stack trace:

kapucha napisał(a):Szczawiówka jest pożywną i dobrą zupą, to ogórkowa to zuuuooo!
A mnie zdenerwowała ostatnio taka dziwna gazeta. Otóż Fakt doprowadza mnie do szału. Jakieś pieprzone kolorowe kwadraty "zaczarowane" przez znachorów, co Cię mają wyleczyć, artykuły typu "Kurz złamał mi rękę", "Nie śpię bo trzymam kredens" itp. Ostatnio nawet wylecieli z tekstem, że jacyś naukowcy odkryli wrogo nastawione pojazdy kosmiczne obcych, wielkości kilkuset km, znajdujące się obecnie w pobliżu Saturna i mające do nas dotrzeć w październiku. Od sierpnia rząd USA ma zacząć przygotowywać obywateli na walkę z obcymi. Tak, to jest autentyczny artykuł, naprawdę wylecieli z takim tekstem, był on na ostatniej stronie bodajże w połowie lipca.
Do tego bełkot o katastrofie Smoleńskiej w każdym numerze. Jakieś nowe teorie spiskowe, nowe poszlaki, nowe dowody, nowe oskarżenia. Pamiętam nawet jak kiedyś określili ten wypadek "Drugim Katyniem".

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości