Epickie ścieżki muzyczne ? Hmm, żeby daleko nie szukać to mamy pana o imieniu Kai Rosenkranz i ścieżkę dźwiękową z Risena
Szukając dalej mamy na przykład Skorupe i Błaszczaka i soundtrack do Wiedźmina
:
Następnie mamy np. Roma Di Prisco i Jesper'a Kyd'a i ost do Unreal Tournament 3
Teraz weźmy sobie za cel najpopularniejsze MMORPG i pana o imieniu Jason Hayes. Świetnym przykładem jego talentu jest choćby to <- jakoś audio taka sobie ale nie chce mi się szukać lepszej
Przejdźmy do filmów, pominę tutaj wiele filmów gdzie muzyka jest komponowana przez wielu artystów, a że szukać mi się w pamięci nie chcę wyciągnę jeden z filmów z lepszą muzyką czyli władcę pierścieni.
Last but not least Piraci z karaibów
Uwagi moderatora:
Pierwszy post, milordzie. - Wheel
There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. | Core i5 8600K + SPC Grandis XE1236 | G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL15 | GTX 1070Ti JetStream 8GB | GoodRam Iridium Pro 240GB | Toshiba P300 1TB | PNY XLR8 CS3030 1TB | Corsair RM550x | BQ Silent Base 600 |
Za ten post Fred otrzymał następujące punkty reputacji:
trochę inszy MoozE niż ten znany z OSTa Stalka czy Firestartera
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!
Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy. - A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi
Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.