duty napisał(a):Porównałem SWD z PSG-1 i osiągi mają prawie identyczne z przewagą dla SWD a powinno być odwrotnie, można by zmniejszyć celność SWD na rzecz wytrzymałości a w PSG-1 zmniejszyć wytrzymałość.
duty napisał(a):Zmienił bym celownik w karabinie myśliwskim dałbym taki jak w PSG-1 obecnie jest z SWD i za bardzo przypomina karabin wojskowy

Gizbarus napisał(a):Chodzi ci o nitki celownicze? Z tym się akurat mogę zgodzić, zwyczajne linie pasowałyby bardziejAle lepiej nie rób Smoqowi niepotrzebnie dodatkowej roboty

Gizbarus napisał(a):duty napisał(a):Porównałem SWD z PSG-1 i osiągi mają prawie identyczne z przewagą dla SWD a powinno być odwrotnie, można by zmniejszyć celność SWD na rzecz wytrzymałości a w PSG-1 zmniejszyć wytrzymałość.
Już to sugerowałem parę postów wcześniej z dodaniem dość dokładnej rozpiski jak miałoby to wyglądać
Gizbarus napisał(a):duty napisał(a):Zmienił bym celownik w karabinie myśliwskim dałbym taki jak w PSG-1 obecnie jest z SWD i za bardzo przypomina karabin wojskowy
Chodzi ci o nitki celownicze? Z tym się akurat mogę zgodzić, zwyczajne linie pasowałyby bardziejAle lepiej nie rób Smoqowi niepotrzebnie dodatkowej roboty
![]()

Domianos napisał(a):Ten drugi patch to się ukazał czy nie?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości