Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Tormentor w 21 Kwi 2012, 17:44

Ja się zgadzam z KOSHIm. Teraz pełno tych dziwnych smaków i w zasadzie człowiek już nie wie co kupić. Jak już sięgnie to się zawiedzie. Jadłem ostatnio smak "Miska Serów"(jakoś tak) i stwierdziłem, że już lepiej kupić je*iące skarpetą serowe Cheetosy, tańsze, smaczniejsze i kultowe. Szkoda, tylko, że to co do dobre zostało wyparte właśnie przez to nowe dziadostwo, kiedyś Biesiadne widniały na pułkach, a teraz co? Wszędzie tylko Lays'y i cuda dziwy Crunchipsy Siakalaka. Już nawet powstały Lejsy z metką "light" czy coś takiego, no ludzie :facepalm:

A pamięta ktoś Rebelsy i Maczugi majonezowe? To było coś. :D
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 21 Kwi 2012, 18:07

KOSHI napisał(a):kiedyś Coca-cola to była cola, dziś marne popłuczyny, wygazowuję się po 2 godzinach,

Chyba kupujesz Colę w tesco za 70 gr.. A chemia zawsze była w chipsach, coli itd. - żadne odkrycie. Skoro kupujesz swoje ulubione smaki to nadal nie rozumiem bulwersu - wcześniej myślałem, że ktoś Cię zmusza do jedzenia innych i dlatego się żalisz.

A Maczugi majonezowe były ochydne. :E Na szczęście ketchupowe ciągle można dostać, a od czasów podstawówki to moje ulubione chipsy. Biesiadne chyba też można jeszcze gdzieś kupić.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez KOSHI w 21 Kwi 2012, 18:20

Coli za 70 gr jeszcze nie widziałem :facepalm: (pijam zresztą oryginalną, dowcip się nie udał, sorry) .Piszę, że w obecnych czasach konsument łyka wszystko, nie ważne, że to dziadostowo, liczy się napis Z PRZODU I NA ETYKIECIE. Idąc Twoim tokiem rozumowania nie wiem po co jest ten temat, w którym rozmawiamy: co was wpienia. Piszą, nie lubię Cenegi - proste, nie kupujcie od nich. Nie lubię deszczu, Kowex napisze, po h*j wychodziłeś na dwór. Szkoła mnie męczy - napiszą gimbusy, to po h*j tam chodzicie - odp. jest prosta.
Ostatnio edytowany przez KOSHI 21 Kwi 2012, 20:11, edytowano w sumie 4 razy
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 649

Postprzez Soviet w 21 Kwi 2012, 18:24

Boisz się krytyki Kowunia - nie pisz postów.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Tajemniczy w 21 Kwi 2012, 19:22

Tormentor napisał(a):A pamięta ktoś Rebelsy i Maczugi majonezowe? To było coś. :D

Nom... Jezu jakbym znowu był w przedszkolu i miał 5 lat... Jeszcze pamiętam jak w kiosku kupowałem. Był jeszcze smak ketchupu je bardziej lubiłem. Teraz już ich nie ma :( .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez djcycu w 21 Kwi 2012, 19:31

Najlepsze chipsy to ziemniaki z ogniska świeżo po wykopkach :E Kowunio się od razu mnie przyczepi że ja też "łorom pole" ale z drugiej strony wyobraźcie sobie jakaż to frajda śmigać z pługami traktorem :P Ma się wrażenie że się jedzie po prywatnej autostradzie.

BTW nie lubię tego krytykowania ludzi ze wsi przez miastowych jak zademonstrował to Kowek...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Wheeljack w 21 Kwi 2012, 19:41

Wszystko przez niedobór mięsa w organizmie. :caleb:

Za ten post Wheeljack otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik, Lucjusz, kapucha,
Negative KoweK.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Dzisiaj, 14:35
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez dorian w 21 Kwi 2012, 19:57

Forsowanie swoich racji za wszelką cenę i plucie żarem w związku z tym po kilka(naście) razy w danym temacie. Osobiście dawno z tym skończyłem, szkoda mi czasu.

EDIT:
Tak, czyli nie.
I mam nadzieje, że twoich racji za tzw. wszelka cenę w innych tematach też nie. :arrowd:
:P
Ostatnio edytowany przez dorian 21 Kwi 2012, 20:37, edytowano w sumie 3 razy
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez Terminus w 21 Kwi 2012, 20:09

Znaczy, że już więcej KISS nie zobaczymy? :E
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez KoweK w 22 Kwi 2012, 00:01

Dobrze, KOSHI, niech Ci będzie, daję spokój, bo za bardzo się denerwujesz.

djcycu napisał(a):BTW nie lubię tego krytykowania ludzi ze wsi przez miastowych jak zademonstrował to Kowek...

Ej, ej, ej. Wheel to mój mudżyn i misio ptysio, więc sobie czasami tak żartujemy. Aż mnie dziwi, że ktoś wziął to na poważnie. Moja dziewczyna jest ze wsi i jej nie krytykuje z tego powodu. :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez duty w 22 Kwi 2012, 00:44

xKoweKx napisał(a):Dobrze, KOSHI, niech Ci będzie, daję spokój, bo za bardzo się denerwujesz.

djcycu napisał(a):BTW nie lubię tego krytykowania ludzi ze wsi przez miastowych jak zademonstrował to Kowek...

Ej, ej, ej. Wheel to mój mudżyn i misio ptysio, więc sobie czasami tak żartujemy. Aż mnie dziwi, że ktoś wziął to na poważnie. Moja dziewczyna jest ze wsi i jej nie krytykuje z tego powodu. :E

Nie krytykujesz jej to po ślubie zaczniesz , wszystko z czasem wyjdzie umyślnie lub nie :E

Uwagi moderatora:

Nie cytuj ostatniej wypowiedzi, skoro do jej całości się odnosisz. - xKoweKx. P.S. Nie bój się. :)

Za ten post duty otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pijawol.
Awatar użytkownika
duty
Tropiciel

Dołączenie: 27 Lut 2011, 22:29
Ostatnio był: 15 Cze 2015, 18:31
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 27

Postprzez djcycu w 23 Kwi 2012, 01:54

xKoweKx napisał(a):Ej, ej, ej. Wheel to mój mudżyn i misio ptysio, więc sobie czasami tak żartujemy. Aż mnie dziwi, że ktoś wziął to na poważnie. Moja dziewczyna jest ze wsi i jej nie krytykuje z tego powodu. :E

Napisałem że zademonstrowałeś więc nie wziąłem tego na poważnie ;) Chodziło mi głównie o wszelakie komentarze, posty z innych portali/stron gdzie miastowi próbują dowartościować się tym że przyłożył jadem gościowi ze wsi. Wnerwia mnie to znając tendencję że to głównie z miast najwięcej szumowin wychodzi (te wszelakie dresy i "M pałery" z sex-dupeczkami).

Inna sprawa to kolejna maszynka do zarabiania... Na pewno nie raz spotkaliście się z czymś takim jak "Poznaj datę śmierci, sprawdź kiedy umrzesz!" :facepalm: Koleś który to wymyślił chyba jest porządnie pierd*lnięty... Pamiętam kiedy mój chrzestny zmarł a jego syn krótko po tym wysłał mi tą stronkę dopisując pod tym słowa: "Czy ktoś już naprawdę nie ma szacunku do czyjejś tragedii?" Dziś ja miałem przykry dzień bo pochowałem 36 letniego wujka... Przypadkiem wpadłem na ten zasrany serwis z poznawaniem daty śmierci i uderzył mnie atak furii... Człowiek w żalu i tęsknocie a inny buc bawi się w przepowiadanie byle zarobić.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości