przez smoq2 w 07 Maj 2012, 10:46
@ Pawlowicz:
Ad.1 Tak, mutant zawsze zostawia jakiś fant, jednak mocno zmniejszyłem też wartość owych fantów, więc wcale szybciej na polowaniu nie zarobisz, a tylko więcej się nanosisz. Mi też to nie przeszkadzało, że nie zawsze coś znajdujemy, ale lud chciał inaczej.
Ad.2 Tak jak już napisał duty, Naukowcy i Wojskowi Stalkerzy to patrole, tak samo jak regularne wojsko, patrole Monolitu czy Renegaci. Pojawiają się w losowo wybranym punkcie A i przemierzają Zonę idąc do losowo wybranego punktu B, po czym znikają, i tak co pewien czas. Unikatowi Samotnicy są w Zonie cały czas, i zamiast tylko iść z punktu A do punktu B, korzystają ze wszystkich elementów Alife.
Ad.3 Tak
[EDIT]
Tylko nie mam pomysłu na statystyki tych wdzianek. Te z SoC są trochę przesadzone, bo tam jakimś cudem ten zielony kombinezon naukowców to najlepszy pancerz w grze, lepszy nawet od sevy, gdzie to lekka przesada. Jak macie pomysły na dobre staty to piszcie. Tylko prosiłbym bym o całe komplety, a nie tylko np. Promieniowanie i Ochrona przed kulami.