Akurat w HK nie ma dział, czołgów, bijatyk itp. Jakkolwiek głupio to nie zabrzmi ale HK promuje wartości rodzinne, posłuszeństwo, szacunek etc. Mimo, że japońska.

meJKu napisał(a):Nom, oczywiście. 90% moich znajomych z mojego rocznika oglądało wyżej wymienione seriale/kreskówki i każdy z nas do dzisiaj kieruje się według zasady, kto ma większe działo ten wygrywa...
Argument za przeproszeniem "z dupy". Dzisiaj też tworzy się fajne i inteligentne bajki np. Psoty Dudusia Wesołka.Jeśli sądzisz, że jakieś przez kilkanaście lat będzie oglądać tylko kreskówki dla dzidziusiów to jesteś w błędzie.

Terminus napisał(a):Wpienia mnie to, że Wheel myli pojęcie "terminusować" ze zwykłym "polaczkowaniem".
Niczego nikomu nigdy nie zazdrościłem prócz talentu i nikomu nigdy źle nie życzyłem, więc wypraszam sobie.

szczypiorofix.

SkullDagger.

Terminus napisał(a):O serio? Bo ja patrząc na współczesnych ludzi odnoszę zupełnie inne wrażenieAle to zupełnie inny temat...

meJKu napisał(a):Z kolei ja czytając twoje posty mam wrażenie, że jesteś zakompleksionym człowiekiem, który ma dzisiaj żal do wszystkiego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości