- Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
scigacz1975.
scigacz1975.

Soviet napisał(a):Serio w Polsce ktoś bawi się w Halloween? To taki klasyczne, z chodzeniem po domach? Coś mi się nie chce wierzyć. Proszę o fotki.

StalkerCiastek,
djcycu.

Gdzie ja czy ktokolwiek inny pisał o prześladowaniu? Czytanie ze zrozumieniem się kłania.xionc napisał(a):Oj oj znowu śpiewka z prześladowaniem katolików.
Niektórzy muszą zawsze robić z siebie idiotów co?Niektórzy to zawsze muszą robić z siebie ofiary co?
Jeżeli Ty stanowisz wzorzec tego "normalnego" to ja wolę zostać przy gadających krzakach.Swoją drogą jak sie wierzy w różne bajki typu gadające krzaki, niepokalane poczęcie etc to nie ma sie co dziwić że normalni ludzie patrzą sie na takich podejrzliwie.
No to papier toaletowy w dłoń, strój kucyka na grzbiet i w drogę...wole Halloween niże ten smętno-cierpiętniczy 1 listopada
A po co taki nowoczesny i normalny, nowoczesny człowiek jeździ na groby? Przecież tam tylko kości, robaki i pełno znaków prymitywnego kultu?A na groby jeżdże zawsze dzień

Alchemik napisał(a):Światowida

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości