Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez LSkiper w 11 Cze 2013, 18:00

Wpienia mnie ostatnio moja nauczycielka od angielskiego. taka sytuacja: jest ok. 17 maja idę do niej zapytać jakie mam napisać jeszcze sprawdziany ona mie powiedziała, że jeszcze dwa. Ok napisałem pierwszy, mija tydzień pytam sie kiedy mam to napisać a ona mi mówi, że nie mam już czasu (mimo, iż był jeszcze jakiś miesiąc do końca roku a w statucie jest CZARNO NA BIAŁYM napisane, że ma na oddanie sprawdzianu 2 tygodnie :facepalm: )
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 00:04
Miejscowość: Posen
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 39

Reklamy Google

Postprzez djcycu w 11 Cze 2013, 18:16

Wkurzyła mnie pogoda... Kilka dni temu przestało padać więc wyremontowałem w połowie rower. Dziś dopiero pojechałem po części by skończyć naprawę, naprawiłem i się rozpadało noż ku*wa!
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Terminus w 11 Cze 2013, 22:16

Jako katolika doprowadzają mnie do furii takie pomysły:
PiS organizuje kongres "katolików"
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez djcycu w 12 Cze 2013, 00:03

Mnie też... Patrząc na takie bzdury wręcz nie dziwię się czemu jako katolicy jesteśmy atakowani przez innowierców tudzież ateistycznych trolli (bo normalny ateista traktuje nas normalnie bez uprzedzeń).

Ale to nie zmienia faktu że denerwują mnie te wszystkie demoty, artykuły, żarty i żarciki obrażające moją religię i jej wyznawców. My się przecież nie czepiamy tych co nie wierzą, czepiają się tylko fanatycy. Ale dla takiego hejtera każdy jest fanatykiem bo w słowie religia widzi tylko pieniądze, mafię kościoła, PiS i inne wydupierdy które mu podrzucił internet i inne chore na to media. Katolik to katolik a nie jakieś mięso armatnie z beretem.

PS: Życzę takim ludziom żeby w biedzie pomógł mu katolik... Ciekawe jak się wtedy poczują i czy duma pozwoli im przyjąć pomoc, wtedy okaże się kto jest złym a kto dobrym.

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez KoweK w 12 Cze 2013, 01:01

djcycu napisał(a):Ale to nie zmienia faktu że denerwują mnie te wszystkie demoty, artykuły, żarty i żarciki obrażające moją religię i jej wyznawców.

Póki będą was takie rzeczy denerwować to cały czas będą powstawać takie demoty i żarciki z religii. Trochę za poważnie bierzecie Internety i niepotrzebnie spinacie dupy, co jest paliwem dla trolli.

djcycu napisał(a):PS: Życzę takim ludziom żeby w biedzie pomógł mu katolik...

:E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:45
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez djcycu w 12 Cze 2013, 10:12

Tu nie chodzi o spinanie dupy i inne rzeczy. To że mnie to denerwuje to jest jeszcze pikuś. Najśmieszniejszy jest za to fakt że jak widzę dorosłych ludzi śmiejących się z nas i wrzucających jakieś chore argumenty widzę ludzi gorszych niż niedowartościowane dzieci... Normalny człowiek oleje temat i nie będzie się śmiał dlatego poklepię go po ramieniu i powiem że to równy gość i przede wszystkim tolerancyjny. Zaś przykładem debilizmu i chorego podejścia tudzież nietolerancyjnego jest to popaprane zgromadzenie religii makaronu... Gorzej niż dzieci.

Podsumowując powiem tak... Nas wyzywa się od katoli, poje*ów, kretynów, pokazuje się poryte zdjęcia świętych z naszej religii i wyśmiewa JP2 (a myślę że każdy powinien szanować JP2 bo jego dzieło nie obejmuje tylko samej religii).

A teraz ode mnie. Jak ja zacznę wyzywać homoseksualistów albo ludzi myślących błędniej niż ja albo innych których muszę tolerować to będę be, czyli jest w porządku mówić do normalnego wierzącego człowieka że jest pie*dolnięty bo wierzy?

Chore podejście...

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez xionc w 12 Cze 2013, 10:19

djcycu napisał(a): wyśmiewa JP2 (a myślę że każdy powinien szanować JP2 bo jego dzieło nie obejmuje tylko samej religii).

Chciałbym poznać te jego inne zasługi
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Voldi w 12 Cze 2013, 14:56

A rola pokrzepiacza serc Polaków w czasie walki z komunizmem? A no tak, przecież Ciebie na świecie nie było, to skąd masz o tym wiedzieć.
Image

Za ten post Voldi otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Postprzez Tajemniczy w 12 Cze 2013, 15:52

Gdyby nie on to może po raz n-ty "Trybuna Ludu" pisała by o zjeździe KC PZPR i kolejne pokolenia wyspecjalizowały by się w kupowaniu spod lady.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez djcycu w 12 Cze 2013, 16:37

xionc napisał(a):Chciałbym poznać te jego inne zasługi

M.in jednoczył ludzi i to nie tylko w kraju, mówił do serca i ludzie się jakoś szanowali. Myślisz że dlaczego tak wielu ludzi chciało go wyeliminować nawet poprzez zamordowanie? Zauważ że kiedy umarł ludzie zaczęli się znów chlać jak psy a w Polsce masz tego największy przykład. On nie musiał mówić o dobroci Boga, on wystarczy że mówił do ludzi by byli dobrzy sami dla siebie. Głównie katolicyzm na tym polega by się szanować bo każdy czy to czarny, biały, czerwony czy żółty to człowiek a tobie wpojono tę ciemną masę jacy to księża złodzieje, krętacze i lewusy i za to psioczysz. Pieniążki ci łeb zaćmiły waćpan? Widzę że atak ludzi niewierzących na katolików wypłynął z czystej zawiści że większość księży dobrze żyje kosztem naszej religii... Wiesz co ci powiem? H*j z nimi, kiedyś zostaną rozliczeni, dla mnie oni nie są wcale kapłanami ani sługami Bożymi jak to każą na siebie mówić.

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez LSkiper w 12 Cze 2013, 17:26

Ale to nie zmienia faktu że denerwują mnie te wszystkie demoty, artykuły, żarty i żarciki obrażające moją religię i jej wyznawców.
Djcycu łącze się z tobą w bólu... U mnie na religii część klasy zachowuje się gorzej niż niedorobiona gimbaza. Przykład: ksiądz daje nam zadanie w grupie, pozwala nam na dobranie się w grupy oczywiście największe debile łączą się w jedną grupę a ja z kumplami, którzy zachowują się normalnie. Oni (grupa debili) rzucają gdzie popadnie a ksiądz na to nie reaguje. Potem, mimo tego, iż są katolikami to zaczynają wyzywać tych co robią (normalne grupy) od niedorobionych Katoli itd... Ksiądz mimo to dopiero pod koniec roku to zauważa i pedagoga wzywa, a on nic.
To co opisałem to tylko część tego, co nas na lekcji religii spotyka, i mnie jako wierzącego katolika (nie mylić z fanatycznymi moherami wyznających katolicyzm oraz w przeważającej części to, co powiedzą w radiu Maryja) to obraża.
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 00:04
Miejscowość: Posen
Kozaki: 39

Postprzez Dżuz w 12 Cze 2013, 17:29

djcycu napisał(a):[...]większość księży dobrze żyje kosztem naszej religii...

Buahahahahaha... :E :tm:

Większość księży żyje kosztem swoich owieczek :caleb: Choćby proboszcz z mojej parafii, którego zgarnęli w ostatnie święta wielkanocne za machloje w Caritasie. Szczwana bestia się jednak jakoś wykupiła :/ Najlepsze, że oficjalna wersja po jego zniknięciu głosiła, że zasłabł i trafił do szpitala... :E :facepalm:

Co oczywiście sprawia, że i mnie to w... pienia :caleb:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Dzisiaj, 12:05
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości