Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez SkullDagger w 25 Sie 2013, 18:31

Że coraz więcej stron typu dobleprogramy.pl korzysta z jakis downloaderów, które przy okazji instalują różne ścierwa w komputerze/przeglądarce. Zawsze odznaczam te opcje ale czasem to nie pomaga, no i tego klikania pełno.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit

Za ten post SkullDagger otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe, pronx18.
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Reklamy Google

Postprzez Tajemniczy w 25 Sie 2013, 18:40

U mnie to samo. Odznaczam że nie chce toolbaru a te hooyostwo jak na złość instaluje jakieś kambodżańskie przeglądarki. kur*icy można dostać, że to ludzie mogą być tacy złośliwi :mad: .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez szm w 25 Sie 2013, 19:34

Krótko i po wojskowemu: koniec długiego weekendu z żoną, oraz kolejne "przygody" z PKP.
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez djcycu w 25 Sie 2013, 20:19

A mnie wkurzyła dzisiejsza sytuacja. Rozumiem że się kumpel zaręczył, rozumiem że wczoraj był z ową narzeczoną na weselu ale nie rozumiem jak można się umówić ze mną na piwo na dzisiaj, obiecać że się zadzwoni w razie czego (np. poprawiny czy brak chęci itd) a tu nic... Cisza. Chamstwo! Bo człowiek czekał cały dzień, nic nie zrobił i w efekcie nigdzie nie poszedł.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Kozaki: 775

Postprzez pan kozaq w 27 Sie 2013, 15:24

Wpienia mnie to, że sobie w paskudny sposób oskalpowałem kolan które ciągle krwawi... Nie no były poważniejsze rany (w wieku lat siedmiu zamknął mi się scyzoryk na środkowym palcu; lekarz powiedział, że ostrze zostawiło nacięcie na kości).
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
pan kozaq
Weteran

Dołączenie: 07 Mar 2012, 15:51
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 18:05
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 43

Postprzez Adam w 27 Sie 2013, 15:47

Wpienia mnie nadchodząca wojna w Syrii, cały ten Gowin, oraz to, że na strzelance ASG dostałem w głowę z mocnej repliki z odległości ok. 5 metrów. Za to dziara jak się patrzy :P
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez djcycu w 27 Sie 2013, 20:54

A mnie wkurza że mój urlop kończy się już w piątek :/ Zależało mi na poniedziałku to niestety tego dnia będę już ciort wie gdzie.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Kozaki: 775

Postprzez Chisu w 29 Sie 2013, 18:39

Och, o ile jestem na ogół spokojnym człowiekiem, tak zdarza, się, że i mnie coś irytuje. A co? Ano na przykład to, że całe forum jest na mojej głowie. Odnoszę wrażenie, że mianowali mnie tam adminem tylko po to, by mieć na kogo zwalić całą robotę. Zaraz się okazało, że pan główny admin nigdy na nic nie ma czasu i wszystkim muszę zająć się ja. Jednak, żeby nie było tak łatwo, użyszkodnicy wciąż narzekają na nowe zmiany, mimo że wcześniej sami o nie prosili.
Mój komputer. Jest już małym dinozaurem i muli, wydaje dziwne odgłosy, wciąż wyskakują mi przeróżne błędy i wyłącza się sam z siebie. Wiele razy było tak, że miałam włączonego np. Photoshopa, a tu pyk - komputer sam z siebie się zrestartował, a ostatnią kopię pracy robiłam pół godziny wcześniej. Oczywiście mama cały czas jest zdania, że można jeszcze poczekać, bo przecież działa. I nie wytłumaczysz, że owszem, działa, ale tak, jakby był na korbkę a nawet gorzej. Lepiej poczekać aż się spali, wybuchnie, roztopi i zgnije, bo przecież działa!
Jeszcze rzeczą, która irytuje mnie najbardziej, jest rodzina, która uparła się, że ten cały komputer poprzewracał mi w głowie. I to nie tylko mama czy tata, ale i babcie, ciotki, wujkowie i reszta tych, których widzi się tylko na święta. Co nie przyjadą, to zaraz są lamenty, jak ja to się w nauce opuściłam, że muszę się uczyć, wziąć za siebie, zostawić te komputery i gry, przestać ubierać się w takie czarne ubrania, bo przez to ludzie mnie widzą jako kogoś gorszego (?), dać sobie spokój z wyjazdami do znajomych na drugi koniec Polski, przestać interesować się tymi wszystkimi mordobiciami i strzelankami, zachowywać się jak "normalna dziewczyna"... Najgorsze jest to, że gdy spróbuję się podczas takiego kazania choćby odezwać, to zaraz jestem uciszana, że starsi mówią, więc nie mam nawet prawa kichnąć. Rozumiem, że troska o moją edukację, przyszłość i wszystko, ale naprawdę, gdy dzień w dzień słyszy się wciąż wałkowanie tego samego tematu, to ma się wręcz ochotę zrobić na złość, na przekór.

Za ten post Chisu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe.
Awatar użytkownika
Chisu
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2013, 21:56
Ostatnio była: 12 Lip 2020, 22:10
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 134

Postprzez vandr w 29 Sie 2013, 18:42

Chisukayashi napisał(a):Odnoszę wrażenie, że mianowali mnie tam adminem tylko po to, by mieć na kogo zwalić całą robotę.

Powinnaś mieć na drugie imię Tomasz. Nie pokazałaś cycków i tam, ToMasz teraz za swoje. :)

Denerwuje mnie skąpstwo.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Woland w 29 Sie 2013, 18:54

Żeby nie było offtopu- koniec wakacji :E

@chisu
Co do forum: Kto każe administratorować forum? Olej robotę, rób kiedy i co masz ochotę czy coś i tyle :E
Zresztą co to za duże forum że tyle roboty? I cóż to za zmiany jak na forach z reguły zmiany są raz do roku?

Co do komputera: pisz na pw to może coś poradzę. Napisz w pierwszej wiadomości jakie masz dane kompa (chociaż to co masz w "system" z panelu sterowania- podstawa ram, grafa etc. oraz co robiłaś dotychczas.
To że masz stary komputer nie sprawia że chodzi on gorzej. Najprawdopodobniej masz w nim po prostu syf i to kwestia uporządkowania.

Chisukayashi napisał(a): Lepiej poczekać aż się spali, wybuchnie, roztopi i zgnije, bo przecież działa!

Nie, nic takiego się nie stanie.

A co do czarnego ubioru jeśli wolno spytać metalu słuchasz?
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Chisu w 29 Sie 2013, 19:20

Kazać nie każe nic, ale jestem osobą, która uwielbia pomagać, do tego bezinteresowną - i tu jest mój problem. Jeśli bym to olała, to dostałabym ogromnych wyrzutów sumienia, że nie wywiązałam się ze swojej pracy.
I właśnie, u nas zmiany są bardzo często, bo użyszkodnicy tak sobie życzą. Bo oni się nudzą. Daliśmy im Mafię, Igrzyska, konkursy plastyczne i literackie, PBF i inne cuda, ale nie, im to nie pasuje. Nosz po prostu aż ręka świerzbi, by wlepić takiemu bana albo 4 warny lub więcej.
Z komputerem sobie poradzę. Jakoś, ale poradzę, najwyżej jeszcze trochę się powściekam. Swoją drogą, ostatnio jak go czyściłam, to ze środka wylazł pająk. Tak, to jest coś, co wkurza. Dwa nieszczęścia w jednym, jeszcze łokieć sobie zbiłam, bo się cofnęłam tak niefortunnie, że o brzeg biurka uderzyłam.
I nie, nie słucham metalu, nie cierpię go po prostu. Ubieram się na czarno, ponieważ nie lubię jaskrawych kolorów, za bardzo rzucają się w oczy. Bardzo często przez to ludzie nazywają mnie emo. Kolejna rzecz, która wkurza - jak ludzie na podstawie koloru, jaki nosisz, potrafią Cię zaszufladkować. Możesz być najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ze zdrową i kochającą rodziną, dobrą pracą i pięknym psem, ale nie, nosisz czarne spodnie i koszulę, do tego masz ciemne włosy. Na pewno jesteś emo, jesz koty, odprawiasz czarne msze i się tniesz.

Za ten post Chisu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe, SkullDagger, kolokolo98.
Awatar użytkownika
Chisu
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2013, 21:56
Ostatnio była: 12 Lip 2020, 22:10
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 134

Postprzez Lebrenekka w 29 Sie 2013, 19:49

Mnie za to boli, jak kończy się: piwo, paliwo i śrut, czyli to co najlepsze... ;)
Darz Bór!
Awatar użytkownika
Lebrenekka
Stalker

Dołączenie: 27 Lut 2011, 13:31
Ostatnio był: 04 Wrz 2019, 12:04
Miejscowość: Polska
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 1

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości