Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 07 Lis 2013, 14:40

Tak prawdziwego video chyba nigdy w życiu nie widziałem i to pomimo, iż jest to zwykła przeróbka scen z filmu „The Untergang” („Upadek”). Mógłbym dopisać coś w komentarzu, ale w sumie i tak wszystko się zawarło w doklejonych napisach. A dopiero co usuwałem tego pie♥dolonego Google+. Niech mnie w dupę pocałują. Kutafony z Google'a, wszędzie na siłę wciskają swoje gówno - od tego j♥banego Google Chrome'a (połowa instalatorów go wpycha na kompa) po ten ich śmieszny serwis społecznościowy.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, Gość.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez Tajemniczy w 07 Lis 2013, 15:39

Dziadują dziady zdziadziałe i tyle. Tak to mało kto miał konto na Google+ bo i po co? Jest Facebook, Twitter, nk tam się zakłada konta. A teraz zrobili nam szantaż - nie masz Google+ = nie masz komentowania na YT. Po prostu robienie z ludzi debili i sztuczne nabijanie popularności serwisu bo tak to będzie wyglądać. Założy się konto "na odpier♥ol" i tyle.
BTW: Jak się robi te serduszka?
Ostatnio edytowany przez Tajemniczy, 07 Lis 2013, 15:57, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 07 Lis 2013, 15:55

Nie wiem, czy założę, ewentualnie z jakąś idiotyczną nazwą. A za dwa miechy będą się spuszczać, że mają więcej użytkowników od Facebooka. Ch♥ja prawda, to samo, co ze Steamem - kilkadziesiąt milionów kont, góra 2 miliony aktywne. I tak to będzie wyglądało, ale do tego w życiu się nie przyznają. Żeby ich tak szlag jasny trafił. „Wszystkiego najsyfniejszego”

Tajemniczy napisał(a):BTW: Jak się robi te serduszka?

Lewy Alt + 3 na klawiaturze numerycznej.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez STALKER w 12 Lis 2013, 23:37

Chisukayashi napisał(a):Weterynarz mówił mi, żeby do takiej butelki z psikaczem wlać wody i za każdym razem, gdy kot włazi tam, gdzie nie powinien, psiknąć go raz.
Zdecydowanie lepsze efekty przyniosłoby potraktowanie owego serią z myjki ciśnieniowej. Dochodziłby do się pewnie ze dwa dni.

Hmm... Dotąd chyba najbardziej rozmawiający przez telefony w czasie jazdy kierowcy. Normalnie krew mnie zalewa na taki widok :!: Ile razy miałem ochotę co bardziej "zaciętym" w rozmawianiu powyrywać te komórki i powsadzać w... trudno dostępne miejsca ;)

Ignorowanie mnie. Zarówno przy kontakcie osobistym jak i np. elektronicznym. Czy tak trudno jest odpowiedzieć cokolwiek na kulturalne zwrócenie się do kogoś?

Wszelkiej maści nie mieszcząca się na szerokości chodnika gówniarzeria, zwłaszcza taka, kt. papieros popity piwem dodaje +10 do zajebistości wszelakiej. (Dawno temu pewien małoletni przedstawiciel ww. chyba chciał przesunąć mnie nadchodzącego z przeciwka barkiem, co się dla niego skończyło niespodziewanym odbiciem się ode mnie i wylądowaniem na chodniku - ach, to było piękne!)

I w ogóle odbieranie telefonu bez baczenia na okoliczności. Ja rozumiem, że zdarzają się rozmowy ważne, ale żeby, kurde, w środku rodzinnego obiadu bez słowa przeprosin oraz w ogóle jakby nigdy nic porzucać rozmówców w celu rzucenia się do słuchawki... Dlaczego strzelanie do buraków jest wciąż nielegalne...?

To tak na szybko. Lista słabości jest znacznie dłuższą.
Swoją drogą to jeden z tych niekończących się tematów :)

EDIT: Ach, jakże mógłbym zapomnieć; drugie miejsce na liście: kiedy ktoś lepiej ode mnie wie, co ja myślę/wiem/lubię/chcę/itp. Normalnie mi się glock ładuje w kieszeni.

Za ten post STALKER otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr.
STALKER
Stalker

Dołączenie: 29 Sty 2009, 23:03
Ostatnio był: 18 Maj 2014, 12:23
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: 10

Postprzez frosth w 13 Lis 2013, 00:31

2x1L Balantyny po 63pln i brak czasu na wypicie tego.
Marsz Płonącej Ambasady - zemści się to tak naprawdę na zwykłych Polakach mieszkających na wschodzie. I nie przyniesie ani chwały ani popularności narodowcom. Przylgnie do nich tylko miano bezmyślnej masy, która sama nie wie o co i po co walczy - ważne żeby z "ruskimi".
Płonąca Tęcza - jak wyżej tylko z !@#%! (poprawność polityczna na pierwszym miejscu)
Wszechogarniający jesienny ból "dupy" udzielający się również piszącemu - maść pomogła dzięki:)
frosth
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2012, 15:35
Ostatnio był: 12 Kwi 2021, 09:16
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 60

Postprzez kapucha w 13 Lis 2013, 10:19

Od jakiegoś czasu mamy remont drogi krajowej niedaleko której mieszkam i ruch wahadłowy na kilku odcinkach. Wczoraj jadę sobie wieczorem samochodem, patrze czerwone światło, więc grzecznie się zatrzymuje. Z tyłu podjechał jakiś koleś, zatrzymuje się i po kilku minutach znudziło mu się czekanie, więc mnie ominął i pojechał na czerwonym świetle. Był już dosyć daleko, kiedy z naprzeciwka pojawił się sznur samochodów. Pas ruchu jest bardzo wąski, a na poboczach wybrali ziemię, więc nie ma opcji zjechać na bok. Patrzyłem sobie jak debil wraca na wstecznym tamując ruch. Miałem zielone, ale nie mogłem ruszyć bo z naprzeciwka jechały samochody. Kiedy kolumna się skończyła ja znowu miałem czerwone i musiałem czekać. Zamiast 5 minut czekałem 15 :facepalm:

Nie wiem jaki grozi mandat za taką akcje, ale będąc policjantem postarałbym się o jak najdotkliwszą karę dla tego debila. Może jeszcze drugi za utrudnianie ruchu. I zadbałbym o tak upierdliwą i długą "rutynową" kontrolę, że odechciałoby mu się pośpiechu.

Za ten post kapucha otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez scigacz1975 w 13 Lis 2013, 11:59

Niestety - debili nie sieją, sami się rodzą. Chów naturalny. Lekarstwa brak.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez KSU w 13 Lis 2013, 13:49

Steam. Nie wiem jak można było pozwolić na wprowadzenie czegoś tak gównianego. Tzn. wg mnie Steam powinien być dodawany do gier legalnie kupionych jako dodatkowa opcja czy coś takiego, a nie obowiązkowy pochłaniacz i tak małego limitu danych. Na ch*j to komu? Kupuje grę instaluje gram, a nie kupuje za ciężkie pieniądze instaluje przymusowo Steam, oczywiście trzeba go zaktualizować potem grę, którą też oczywiście trzeba zaktualizować. A nie mam możliwości pobrania gry z neta od nowa bo tyle zajmuje aktualizacja do Mafii 2 (5.5 GB). Krew mnie zalewa. A cracki nie działają.
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 14 Mar 2026, 09:01
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez Pangia w 13 Lis 2013, 14:03

To samo miałem z Global Offensivem, praktycznie co 2 dni jakaś aktualka. W końcu wypieprzyłem go z dysku i po sprawie - i tak w niego nie grałem (jak na przybliżenie gry do realizmu to celność broni jest po prostu zatrważająca, możesz walić całą serią, możesz pojedynczymi pociskami i i tak nic nie trafisz)
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez kknjnkj w 14 Lis 2013, 11:20

mnie wkurza że kiedy próbuje napisać na tym forum chociażby dwa słowa zostaje mi wypity kozak np. lebiediew jest tajemniczy i już to wystarczy aby mi wypić kozaka ? nie wydaję mi się kiedy chcę zażartować (Re:twoja wymyślona frakcja) nagle powaga ktoś inny napisał centralnie pod moim postem swoją żartobliwą frakcję o nagle wszystkim się żartów zachciało :( :( :(
kknjnkj
Kot

Dołączenie: 26 Sie 2013, 13:01
Ostatnio był: 02 Maj 2014, 10:33
Miejscowość: zadupie czarno byla :)
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -20

Postprzez Tormentor w 14 Lis 2013, 11:40

Z ciekawości sprawdziłem temat, napisałeś tam double posta w dodatku pierwszy zawierał, aż trzy wyrazy - co jest z góry piętnowane jako spam, a samo dublowanie jest tutaj dość sporym wykroczeniem. Już nie wspomnę o braku jakiegokolwiek sensu wypowiedzi, bo co mam rozumieć przez "Lebiediew jest tajemniczy??"

No i popełniasz błędy ortograficzne, za literówki jeszcze nikt tutaj nikogo nie zagryzł, ale ty najwyraźniej lubisz pisać na "bezdechu" zapominając o kropkach i przecinkach. A na to są tutaj wszyscy uczuleni. ;)

Jeszcze jedno, im bardziej się będziesz przejmował wypijanymi kozakami, to tym bardziej ci je będą wypijać.

Sorry z offtop.
Dla zasady...Wpienia mnie narzekanie ludzi na wszechobecne zimno i tłumaczenie tym samym niechęci na wyjście z domu.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez frosth w 14 Lis 2013, 11:55

1) Ja bym winił ten mega randomowy nick + to co kolega wyżej: albo dostosujesz się do forumowych ortofili albo będzie tak jak jest.
2) Musisz się liczyć również z tym, że niektórzy użytkownicy to po prostu idioci (będę upierał się, że piszący o przymusowej eutanazji czy opóźnionej aborcji jest kretynem) którym nie chcę się nawet sprawdzić informacji zawartej w poście.
http://www.filmweb.pl/film/Czyste+niebo-1961-102484

ten punkt 2 szczególnie pasuje do tego tematu i mnie jak najbardziej bulwersuje.
Jestem za pokojem na świecie:)
frosth
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2012, 15:35
Ostatnio był: 12 Kwi 2021, 09:16
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 60

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości