przez Pangia w 14 Lis 2013, 15:34
I co mi to da, skoro przy starcie gry i tak zacznie się aktualizacja? Chyba, że miałbym grać z botami. Ależ jesteś yntelygentny-elogwentny.
A co do tematu bycia wpienionym to się w szkole wkurzyłem, bo baba z niemca kartkówkę niezapowiedzianą zrobiła, no i oczywiście w rezultacie soczyste ndst do dziennika. Ech. Jeszcze się każe nauczyć opisywania obrazka. Nie widziałbym w tym problemu, gdybyśmy zdawali maturę z niemieckiego. Nie zdajemy. A jakby jeszcze było mało, to matematyczka dowaliła 6 stron zadań z książki do zrobienia, czyli tak około 50 zadań. Już bardziej mi się chyba opłaci dostać pałę za brak zadania niż ślęczeć kilka godzin nad zadaniami, które i tak przerabiamy od miesiąca na lekcjach.
Hm, chyba mogę się poczuć nieco młodziej - dawno nie miałem problemów w szkole

@down
Martw się o siebie, serowy kolego

Ostatnio edytowany przez
Pangia, 14 Lis 2013, 15:45, edytowano w sumie 1 raz
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!