Poziom zatrucia

A na wycieczkę w lecie do Zony? Woland nigdy nie mógł się zdecydować na urlop.

Poziom zatrucia

Postprzez KoweK w 07 Sty 2014, 14:15

Da radę jakoś sprawdzić czy moja postać się "truje"? Na gameplayu z Gamescoma w lewym dolnym rogu był taki pasek, a w obecnej wersji tego nie ma. Czy tylko ja tak mam? :( Czasami nie wiem kiedy włączyć butlę z tlenem na niektórych mapach.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1489

Reklamy Google

Re: Poziom zatrucia

Postprzez Canthir w 07 Sty 2014, 14:52

Wywalili ten pasek chyba w 0.18a, także pozostaje obserwacja ekranu i słuchanie sapania. Butla pomaga na zieloną mgłę z Radaru i Rudni, czerwone zarodniki z Zakładu Chemicznego i częściowo na anomalię na górze szkoły. Tamta jest trująca + żrąca, więc włączona butla przedłuży żywotność, ale nie daje 100% bezpieczeństwa.
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!

Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy.
- A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi

Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.

zdjęcia Zony
Awatar użytkownika
Canthir
Opowiadacz

Dołączenie: 02 Lis 2010, 17:50
Miejscowość: Szn
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 193

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości