Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez agata w 29 Sty 2014, 23:34

heh, Met, ładnie się umiesz przystosować do naszych babskich pogaduszek :D
i frustrację rozumiem, ja mam w szafie ciuchy w rozmiarach M, L, XL, XXL, wszystkie są na mnie dobre i nie różnią się praktycznie od siebie rzeczywistymi wymiarami. Z tego tytułu dawno przestałam się buntować, że XXL ni uja nie założę :) musisz się przyzwyczaić, bo lepiej nie będzie :P
Buzi buzi dla wszystkich za darmo!! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!! :* :*

Image
Awatar użytkownika
agata
Tropiciel

Dołączenie: 25 Paź 2013, 13:53
Ostatnio była: 24 Lut 2020, 11:56
Miejscowość: Toruń
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 131

Reklamy Google

Postprzez Hoshka w 30 Sty 2014, 02:33

Też mnie denerwują te rozmiarówki ;=;
W szczególności jeśli chodzi o spodnie... Wybaczcie wszyscy producenci ale nie wszystkie baby maja figurę azjatki.
Chcę sobie kupić tanie jeansy do szkoły to muszę przebierać i przebierać żeby coś na siebie znaleźć bo wszystko to rozmiary 34-36. Przepraszam że jestem szersza w biodrach nie zmienię tego ;=;
Denerwują mnie typowe SWAGI...
Noszą parki, martensy i myślą że błyszczą bo się ubierają w stylu grunge. A gdzie muzyka? A gdzie styl życia? Ehh ludzie pomocy...
Middle fingers up, if you don't give a fuck!
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

Postprzez KoweK w 30 Sty 2014, 02:39

Mnie najbardziej wku*wia to, że spodnie szyją dla grubasów z chudymi nogami. Teraz nie ma takiej tragedii, bo sporo schudłem z nóg, ale rok temu to tylko dresy nosiłem, bo jak znalazłem spodnie dobre w udach, to w pasie były takie, że dwa razy bym się zmieścił. Nawet teraz muszę zaciskać mocno pasek w spodniach, co przy koszuli wygląda tragicznie... a przecież nie będę sobie sadła hodował, no ku*wa.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:04
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez nati20 w 30 Sty 2014, 03:54

Ubrania. Matko kupowanie ich to tragedia. Jak już wspomniano kupić coś na rozmiar to jak kupowanie kota w worku. Bluzki L, XL, XXL wszystkie dobre, wszystkie prawie takiego samego rozmiaru- tylko którego? Buty 38, 39, 40. Bez przymiarki się nie obejdzie, internet hmm ryzykowny biznes- tu mniejszy problem bo najczęściej 39 więc od tego zaczynam. Spodnie to katastrofa jakaś. W pasie ok w udach za małe, w udach dobre w pasie za duże. Jak znajdę dobre okazuje się że nogawki jakieś szerokie, wieśniackie- nosz kur*, weź przymierzaj z 10 par zanim znajdziesz w miarę ok. Nie jestem pasjonatką shopingu więc zaczynam się irytować bardzo szybko...

Wkurza mnie zima, to okropna pora roku. Żadnej nie lubię w pełni, każda ma jakieś minusy dla mnie ale zima to już całkiem. Zimno- jak ja go nie lubię, nawet latem śpię w skarpetkach no chyba że...
Śnieg- białe paskudztwo które moczy nogawki i skarpetki przez co trzeba się przebierać po powrocie z dworu, daje pretekst do rzucania nim przez gówniarzy, ugnieciony robi się śliski więc trzeba uważać jak się chodzi bardziej niż zwykle.
Palenie w piecu- matko.... To chodzenie po opał, rozpalanie, potem chodź i pilnuj by nie wygasło...
Te wszystkie grube rzeczy, kurtki, szaliki, rękawiczki, niewygodnie w tym ale co zrobić..
Humor się psuje, brak słońca, krótszy dzień, często złe ciśnienie- powodujące ospałość, pesymizm, brak ochoty by robić cokolwiek podczas gdy trzeba zrobić w domu tyle rzeczy. I weź tu nie oszalej, no ja pier*. Byle do wiosny!

Się rozpisałam :E
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Dołączenie: 13 Cze 2009, 14:26
Ostatnio była: 17 Kwi 2025, 22:10
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 68

Postprzez Wave w 30 Sty 2014, 12:33

Jakbym widział siebie. Chcę kupić na początek sezonu jakąś skórzaną kurtkę motocyklową. Wiadomo, jako że z kasą jest u mnie ciężko, wpierw idę do ciuchlandów, bo i tam idzie coś sensownego wyrwać. Ile razy pójdę do sklepu i znajdę jakąś fajną kurtałkę, ZAWSZE jest za ciasna w rękach. Nie jestem ani dobrze zbudowany, ani szeroki, a te cholerstwa na mnie się nie mieszczą. Wiem też, że skóra nie jest wspaniale rozciągliwa i takie tam, ale jakieś większe rozmiary zawsze są. Raz już znalazłem zajebiaszczą kurtkę a'la Max Max (chociażby zaje*isty suwak po skosie, ćwieki i te sprawy), zakładam i kurna nie mogę zbyt zapiąć. A jak zapiąłem to nawet bym wueską w tym nie jechał, bo łapy nie miały odpowiedniego luzu. W takim tempie to prędko nie znajdę jakiejś kurtki, bo ile razy jestem w jakimkolwiek sklepie, i tak zawsze coś stoi na przeszkodzie jako takiego komfortu noszenia i jazdy. Portki skórzane mam od dawna, laczki (nie skórzane, ale się nadają) też, a kurtki za nic nie mogę dorwać, przypadek, paradoks, czy ja całkiem jakiś niewymiarowy?
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Realkriss w 30 Sty 2014, 14:17

No dziewczyny, a jest jeszcze kwestia cycków, które w nic się nie mieszczą.
Ostatnio chciałam sobie kupić ciepłą kurtkę, ale nawet w rozmiarach L czy XL NIE MA ZASZYWEK NA BIUST. A przecież wiadomo, że im baba większa, tym cyc rośnie.
Efekt jest taki, że dobra rozmiarowo w pasie i ramionach kurtka zasuwa się do połowy, a potem nie wiem, obciąć, zabandażować?

Próbowałam kupić kurtkę męską, ale te jak dobre w biuście, to na dole w tej sytuacji są jak suknia balowa, a poza tym mój facet powiedział, że wyglądam w tym jak jego ojciec... ech...

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, Hoshka.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez majorek22 w 30 Sty 2014, 14:53

No to chwalić niebiosa, że nie mam cycków. Za to mam ten sam problem co Kowek. Kurtki, bluzy, koszulki to luz, ale przy zakupie spodni mam ochotę coś zniszczyć. Zawsze znajduję albo rurki, których nawet założyć nie mogę, albo takie z krokiem w okolicy kolan, w których wyglądam, jakbym miał problemy ze zwieraczami. W końcu poszedłem zrezygnowany do ciuchlandu. I niespodzianka. Rurki, rurki, rurki, krok w kolanach. Wspominałem o rurkach? Czy nikt już do cholery nie produkuje NORMALNYCH spodni?
Wilk Morski Klanu Espadre
Awatar użytkownika
majorek22
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2011, 15:37
Ostatnio był: 07 Cze 2014, 13:12
Miejscowość: Limańsk
Kozaki: 7

Postprzez nati20 w 30 Sty 2014, 14:57

Co prawda to prawda. Mam w domu kurtałkę jesienną, wszystko ładnie pięknie jak przychodzi zapiąć na cyckach jest tragedia. Trochę jakoś ugniotę, wciągnę powietrze i się zapnę ala czuje się jak baleron obwiązany sznurkiem..

Jak już jesteśmy w temacie cycków to wpienia mnie jeszcze ta uprząż co ją musimy nosić. Ostatnio fiszbina tak mnie kłuła czego efektem była rana...
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Postprzez Realkriss w 30 Sty 2014, 15:05

A jak się ma duży biust, co panowie tak uwielbiają, to kupno biustonosza jest tragedią, okupioną wielogodzinnym chodzeniem po sklepach. Staniki z miseczką D w obwodzie mają po 2 metry jak dla słonia, i najczęściej im większy rozmiar stanika, tym są brzydsze i bardziej zabudowane, starobabowe modele.
A najładniejsze staniki z różnymi cudeńkami są dla malutkich cycuszków :( O co w tym chodzi, czy o to, że duże cycki i tak obronią się wyglądem po zdjęciu stanika, a małe nadrabiają bielizną? :E

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive nati20, utak3r.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez majorek22 w 30 Sty 2014, 15:17

Cycki prawie zawsze obronią się wyglądem.
Wilk Morski Klanu Espadre
Awatar użytkownika
majorek22
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2011, 15:37
Ostatnio był: 07 Cze 2014, 13:12
Miejscowość: Limańsk
Kozaki: 7

Postprzez nati20 w 30 Sty 2014, 15:28

To całkiem możliwe. Kiedyś kupiłam super uprząż, niby wszystko okej przy przymierzeniu a jak go ubrałam już normalnie do chodzenia okazało się że jak się pochyle to uciekają z niego góra a gdy się wyprostuje mam buły na górze i wygląda to mało ciekawie. I te nieszczęsne fiszbiny, bez nich nie da rady ale są takie niewygodne :/

Zaraz pany zhejtują nas za żalenie się na takie rzeczy

edit: druga połowa będzie zawiedziona że nam przerywają :E :E :E

Lubię kupować skarpetki, z nimi nie mam problemu i chyba tylko z nimi...
Ostatnio edytowany przez nati20, 30 Sty 2014, 15:30, edytowano w sumie 1 raz
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Postprzez Realkriss w 30 Sty 2014, 15:35

I rękawiczki.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości