Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Gizbarus w 12 Lut 2014, 18:43

Wkurza mnie ostatnio moda na wyzywanie mnie od kozakowej dziwki. Może nie bezpośrednio, ale te ciągłe docinki i drobne uwagi potrafią działać na nerwy. Nie rozumiem - zazdrość, czy zbyt małe internetowe penisy macie, panowie? :suchar:
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir

Za ten post Gizbarus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Method.
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 12 Lut 2014, 18:47

Temat dobry do pośmiania się w sumie, jak to państwo polskie rzuca się jak ryba bez wody, próbując wykombinować co zrobić z Trynkiewiczem, żeby mu nie dać wyjść. No cóż… Najwyżej znowu zabije i ministrowie sprawiedliwości będą mogli sobie zgodnie podać ręce i powiedzieć „Kawał dobrej roboty, panowie”.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez M3Fis70 w 12 Lut 2014, 19:08

Mnie już wkur... denerwuje to piepszenie o Trynkiewiczu. Zabił 4 osoby i dostał 4 kary śmierci. Po 89 kary śmierci zamieniano na 25lat. Idąc drogą dedukcji 4x25=100. Sto je*anych lat powinien siedzieć w pace. Jakim chu*em, on ku*wa wyszedł...
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez Lucjusz w 12 Lut 2014, 19:18

Jakby go nie mogli kulturalnie powiesić jak zabójców Olewnika.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Universal w 12 Lut 2014, 19:19

Terminus napisał(a):Trymkiewicz sam w sobie to akurat jest sprawa zupełnie trzeciorzędna. Wystarczy permanentna obserwacja policyjna i po problemie bez gównolotnych gadek o likwidacji, czapach itp.

Bardziej przerażające są działania Państwa Polskiego [...]

Owszem, on sam jest tylko symbolem "większej sprawy" i nawet on sam jako taki mnie mało interesuje, bo najwyżej jak go ktoś rozpozna, to zrobią lincz (byleby się nie pomylili i nie zarżnęli niewinnego). Bardziej mnie boli narzucający się humanitaryzm i suma pieniędzy jaką wydano na tych ludzi ;____;
Adam napisał(a):Mnie śmieszy to działanie prawicowych polityków

A na czym polega ich prawicowość? Bo sami siebie takimi nazywają, czy że chodzą do kościoła, jak (wciąż) duży odsetek ludności tego kraju? Prawica to margines, trudno byłoby znaleźć w Sejmie czy Senacie niefarbowanego prawicowca, wiernemu deklarowanym poglądom.
Adam napisał(a):Sam Trynkiewicz raczej nie wyobraża sobie życia pośród ludzi, którzy prędzej go zlinczują, zanim on pomyśli nad kolejnymi zbrodniami.

To nie jest "zimnokrwisty" zabójca, tylko chory psychicznie morderca, więc on wtedy nie myślał.

Gizbarus napisał(a):Wkurza mnie ostatnio moda na wyzywanie mnie od kozakowej dziwki.

:

Image

Mnie tak na facebooku wyzywają, jak komuś mordę w gimpie poprzerabiam :(

@Lucjusz :D
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Adam w 12 Lut 2014, 19:20

Uni, dlatego, że sami siebie tak nazywają, zwłaszcza minister Biernacki na czele. Co do wypowiedzi Trynkiewicza, to ma rację, bo raczej życia nie będzie miał.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Terminus w 12 Lut 2014, 19:35

Gizbarus napisał(a):Wkurza mnie ostatnio moda na wyzywanie mnie od kozakowej dziwki. (...) Nie rozumiem - zazdrość, czy zbyt małe internetowe penisy macie, panowie? :suchar:

W moim przypadku to zazdrość o kozaki ;-)
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Tajemniczy w 12 Lut 2014, 19:42

Dziwiło mnie to że temat pana Mariusza nie pojawił się na naszym szacownym forum a tu proszę...
Dobra teraz do rzeczy. Jakim prawem za zabójstwo i zgwałcenie czterech chłopców dano mu 25 lat? Zabicie czterech osób i 25 lat to według mnie za mały wyrok, powinien dostać ekwiwalent kaesu w nowym kodeksie karnym czyli dożywocie a nie dawanie "amnestii" 25 lat więzienia. Za co te 25 lat? Czy jego jakoś skrzywdzono? Czy niesłusznie dostał ks? Nie, według mnie został osądzony słusznie przez sąd PRL-u a dzisiaj robi się z niego biednego pokrzywdzonego i głaska po głowie. Podobno ma dostawać po wyjściu z więzienia 1400zł jakiegoś odszkodowania a matka jednego z zabitych chłopców dostaje 900zł renty... To ma być sprawiedliwość!?
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Universal w 12 Lut 2014, 19:54

@Tajemniczy - sprawę udupczyli politycy, zamieniając karę śmierci na 25 lat, bo wtedy nie było dożywocia. Jeśli się mylę, poprawcie.

@Adam - a jak się nazwę Napoleonem, to dostanę jego kubraczek i willę na Elbie? :caleb:
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Tormentor w 12 Lut 2014, 20:32

Według mnie ten pedofil po kilku tygodniach dostanie kosę i tyle będzie. Sprzątną szmatę i naród się będzie cieszył. Czy przebywając w celi był wyodrębniony? W sensie, że nikt z pozostałych odsiadkowiczów nie miał prawa się do niego zbliżyć?

Mnie wpienia niepłatne L4 :(
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Herezja w 12 Lut 2014, 20:52

Zaznaczam nie jestem prawnikiem i w tym okresie kiedy mordował sam mieszkałem niedaleko i mogłem paść jego ofiarą.
Wkurza mnie jedno w wypowiedziach tu obecnych. Sami chcecie aby prawo było respektowane względem Was samych i Waszych bliskich ale nie dajecie możliwości aby osoba, która odbyła pełen wymiar kary wyszła z więzienia. Wiadomym jest, że gdy go publika rozpozna to zapewne ktoś Go uciszy ale lincze były są i będą a osoby je dokonujące będą sądzone jak za każdą osobę.
Co do wymiaru kary. W PRL-u najwyższym wymiarem kary była kara śmierci jaką Mu zasądzono. Nie można kogoś zabić więcej niż raz. Dodatkowo w Polsce nigdy nie było tzw. łączenia kar więc nie można mówić o zasądzeniu 4 x 25 lat.

Ponownie zaznaczam. Nie jestem ani prawnikiem ani nie darzę pana T. jakimkolwiek uczuciem. Najważniejsze jest dla mnie to, że pan T i sporo innych osób wyjdzie niedługo z więzień a sposób zabezpieczenia ogółu ludzi w momencie opuszczenia byłych skazanych powinien zostać opisanych w momencie wydawania wyroku lub w jakimś racjonalnym terminie a nie na pół roku przed zwolnieniem z więzienia.
Awatar użytkownika
Herezja
Łowca

Dołączenie: 19 Sty 2014, 15:58
Ostatnio był: 17 Paź 2021, 13:05
Kozaki: 71

Postprzez Tajemniczy w 12 Lut 2014, 20:54

No będziesz miał kosę. Policja będzie go strzec jak prezydenta czy premiera 24h na dobę będzie albo obserwowany albo podsłuchiwany pewnie jak do sklepu będzie wchodził po zakupy to się ustawi szpaler z policjantów od wejścia do kasy. Powinni wypuścić do tłumu go i pajechali.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości