Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez vandr w 23 Lut 2014, 16:49

Dziwne. Dzięki za fatygę. :) Spróbuję zrobić aktualizację do najnowszej wersji i przeskanować komputer, dawno tego nie robiłem, a czasami dziwnie się zachowuje. Może to tam tkwi przyczyna.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Reklamy Google

Postprzez Kuballa44 w 23 Lut 2014, 18:47

Jutro do 16.30 sie zesram ze strachu i nerwów, a po 16.30 sie zesram z bólu i wyswietli sie komunikat "Kuba umar".
Tak, ide do dentysty, bedzie kanałówka. Fajnie było Was poznać.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.

Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, dorian, Wheeljack, Adam, ZiomB, Cysiu.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez djcycu w 24 Lut 2014, 10:52

Już miałem trzy razy kanałówkę robioną w tym że jedna z nich poszła chwilę później do usunięcia :P Zażycz sobie znieczulenia a zawsze mniej bólu i stresu. To z resztą tak strasznie też nie boli, najgorsze wynerwianie i wprowadzanie cementu w kanał. Ale tak jak mówię, weź znieczulenie bo warto.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Adam w 24 Lut 2014, 11:45

Wysypanie przez nieuwagę około dwustu kulek 0.25g na zmarnowanie i brak podbitej statystyki zabitych na ostatniej strzelance :(
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Wk1996 w 24 Lut 2014, 17:17

Zaśniedziała i wyszczerbiona szabla z "luzem" w rękojeści, którą muszę doprowadzić do porządku. (nie, to nie ja ją tak zapuściłem, tylko poprzedni właściciel)
Awatar użytkownika
Wk1996
Kot

Dołączenie: 02 Sty 2010, 18:12
Ostatnio był: 02 Mar 2015, 20:49
Miejscowość: Новоалексаидровскя Гора
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 12

Postprzez Universal w 25 Lut 2014, 02:50

Sherlock (2010) - co drugi bohater ma w scenariuszu jakieś podteksty o homo. Najgorsze jest to, że sobie tego nie wymyśliłem i naprawdę padają teksty o "romansie Lestrade z nauczycielem wfu" (na co ten się peszy), Sherlock stwierdza, że chłopak Molly (laborantka w Scotland Yardzie) jest gejem itp. Do tego Irene Adler, pełna perwersji, zeszmacona dziwka - w filmie Ritchiego miała swój taki czy inny powab, tu jest zwykłą zdzirą. I jeszcze trzydziestoletnia aktorka ją grająca wygląda na takie 40-45+. Coś nie halo.

Ponadto, co jednak nie jest najświeższą moją opinią (zbyt rewolucyjne też to nie jest) - im wyższe wykształcenie, tym dany osobnik jest bardziej ograniczony. Wniosek wysnuty na podstawie obserwacji prowadzących, utwierdzający się z każdym dniem. Nie wiem, czy bardziej "wpieniające", czy smucące.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Hoshka w 25 Lut 2014, 03:07

A mnie wpienia... dzisiejsze 3 z fizyki, jutrzejszy sprawdzian z genetyki (w sumie powinno pójść mi dobrze bo mam w cholerę kserówek w nagrodę za robienie kawy/herbaty :E), i próbne... w sumie 3 dni luźnych lekcji... i wstawanie o 6 bo muszę być we środę i czwartek na 8 a nie jak standardowo na 9... Do tego coraz bardziej irytuje mnie moja siostra... I fakt że Cycu rano wyjeżdża :C
Middle fingers up, if you don't give a fuck!
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

Postprzez KoweK w 26 Lut 2014, 20:25

Image

Dawno mnie tak facebook nie wku*wił. To teraz będę musiał mieć włączoną przeglądarkę i przeskakiwać pomiędzy okienkami MYSZKĄ. No ku*wa mać. Czemu oni usuwają coś, co działa dobrze i jest wygodne? Dawno się tak nie wku*wiłem.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gwizdek.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:04
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Koleś w 26 Lut 2014, 20:34

Wpieniają mnie moi koledzy.
Założyliśmy Bunkier, w lipcu 2013. Wszystko szło ok aż do ostatnich paru tygodni. Nikt poza mną się w to już nie angażuje. Jest nas czterech, ja chciałem odtworzyć normalnie Bar 100 Radów. Z tym, że nie ma pieniędzy, nie ma ludzi do roboty... Nikomu się już nie chce, no w końcu są to typy graczy w Minecrafta. Takim to się nic nie chce. A ja tyle już w to włożyłem.
Awatar użytkownika
Koleś
Stalker

Dołączenie: 11 Gru 2013, 18:27
Ostatnio był: 05 Lip 2017, 14:20
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 16

Postprzez Pangia w 26 Lut 2014, 21:59

xKoweKx napisał(a):To teraz będę musiał mieć włączoną przeglądarkę i przeskakiwać pomiędzy okienkami MYSZKĄ.

Control i Page Up/Page Down przełącza między kartami (a przynajmniej w IE, FF, tym badziewiu od Google'a i Operze), a między oknami Alt + Tab.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, Gość,
Negative KoweK.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Wave w 27 Lut 2014, 14:02

Jadę dzisiaj do lekarza na zdiagnozowanie tego, co mi dolega. Nie znoszę jeździć do lekarza, bo pomimo tego, że miasto jest malutkie, ludzi (w szczególności starszych) pod drzwiami jest zawsze pełno. Witaj, perspektywo czekania w wuj, by gówno się dowiedzieć.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez DarthAvalon w 28 Lut 2014, 03:32

Mnie ostatnio masakrycznie denerwuje cena DayZ Standalone. Czy ich za przeproszeniem poj*bało? Z darmowego moda zrobić ku*wa takie coś. Wiadomo, że zależy im na kasie, no ale może bez przesady.
Awatar użytkownika
DarthAvalon
Stalker

Dołączenie: 09 Lut 2013, 22:56
Ostatnio był: 03 Gru 2024, 01:38
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 36

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości