Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Method w 09 Mar 2014, 15:53

Iwanassassin napisał(a):W myśl Twojej idei po kiego wuja jesteś adminem?.

To jest największa nierozwiązana tajemnica tego forum od prawie dziesięciu lat. :suchar:

Z pisania komentarzy na różnych onetach/wp/youtube już wyrosłem jakiś czas temu, wystarczy sobie uświadomić że ten "po drugiej stronie" w życiu nie zmieni swojej teorii, nieważne jak bardzo ośmieszonej i nielogicznej. Jedyne co to piszę o takich "ważnych sprawach" na tym forum, bo tutaj naprawdę miło patrzy się na tych wszelakich gimbo-wszystko-znawców, wypowiadających się na tematy których nie do końca ogarniają.

Żeby nie było że off-top: wkurzyło mnie całkiem spore rozcięcie palca, powstałe kiedy w locie łapałem otwartą puszkę z kukurydzą. Głupi bezwarunkowy odruch "ratowania" wszystkiego co spada.
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 09 Mar 2014, 16:06

Left 4 Dead mi się wykrzaczyło. :(
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Universal w 09 Mar 2014, 17:13

Terminus napisał(a):jak patrzę na charakter prorosyjskich psisów na forach czy działalność na FB takich różnych "Towarzystw Przyjaźni Polsko-Rosyjskich" gdzie głównym motywem jest najeżdżanie na USA czy kłamstwa wymieszane z obłudą na tak żenującym poziomie, że aż zęby bolą, to niestety jak na dzień dzisiejszy w mojej ocenie "prorosyjskość" w większości ociera się o " rosyjską agentralność".

A Ty wiesz, że to są trolle? Oni tylko czekają na bulwersy.

Wpienia mnie, iż moja siostra, miast jak wszyscy słuchać One Direction, Kwiatkowskiego i Biebera, słucha Nirvany. Non stop. Ciągle tych samych piosenek. Zero zróżnicowania. Połamię jej te płyty, usunę fb i zamknę komputer na kłódkę, bo non stop słychać to w domu. I jeszcze puszcza całe płyty Nirvany jako podkład do Skyrima, w którego codziennie łupie :caleb:

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Terminus w 09 Mar 2014, 20:22

Adam napisał(a):Termi, to że Putin jest za zachowaniem Mauzoleum Włodzimierza Ilicza niczemu nie dowodzi.

Nie miałem na myśli strefy symboli tylko skład władz, sposób myślenia, "udemokratycznienie" i politykę państwa.
Na początku lat 90-tych za wczesnego Jelcyna może się przez chwilę wydawało, że Rosja odcina się od przeszłości i zmierza w stronę Europy, ale złudzenia szybko prysły.

Universal napisał(a):A Ty wiesz, że to są trolle? Oni tylko czekają na bulwersy.

Chcesz MI tłumaczyć jak wygląda troll?
Trolle żywią się bulwersami, ale nie kasują niekorzystnych dla Rosji wpisów na FB i nie blokują piszących niepochlebne komentarze. O takich mówiłem.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Pangia w 09 Mar 2014, 20:45

Alchemik napisał(a):i już nie pobangla czy jak?

Pobangla, pobangla, ale znowu mi się wykrzaczyło. Już drugi raz dzisiaj, więcej niż przez ostatnie pół roku chyba :/ Pi♥rdole, idę grać w Colina.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Universal w 09 Mar 2014, 22:07

Terminus napisał(a):Chcesz MI tłumaczyć jak wygląda troll?
Trolle żywią się bulwersami, ale nie kasują niekorzystnych dla Rosji wpisów na FB i nie blokują piszących niepochlebne komentarze. O takich mówiłem.

Jakoś tłumaczenie czym jest troll mnie nie bawi, ale jakoś nie zauważyłem u Ciebie większych dokonań na tym polu. Trolle też kasują komentarze/"obiekty" niezgodne z ich linią, tam nie ma netykiety - jak mu nie pasuje, to skasuje. Nadmienię, że chodzi mi o znane mi strony, nie wiem gdzie Ty bywasz.

Wpieniają mnie Manify, tak dzisiaj zauważyłem, widząc relacje z nich.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez LSkiper w 10 Mar 2014, 20:59

Nowy wygląd strony gta.net.pl . Niczym innym tak nie potrafili wku*wić człowieka jak zmianą wyglądu z wyrazistego, przejrzystego i praktycznego na jakieś zielone gówno. Brakuje tylko, żeby foruma tak oszpecili.
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra

Za ten post LSkiper otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wiśniur.
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:42
Miejscowość: Posen
Kozaki: 39

Postprzez Pijawol w 11 Mar 2014, 19:14

Stłuczenie palca od stopy... :/
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: 18 Kwi 2026, 08:51
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez Adam w 13 Mar 2014, 12:13

Trzeci termin poprawy ostatniego przedmiotu do zaliczenia semestru zimowego :[
Co najlepsze, kobitka nie odzywała się do nas przez całą sesję i dopiero w tamtym tygodniu ustawiła nas na poprawę... o 18 w piątek...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Hoshka w 14 Mar 2014, 02:12

A mnie denerwuje obojętność mojej mamy.
Jak mnie bolała ręka to miała to gdzieś. Dziś urwał się pies z budowy obok mnie (rzadko karmiony ale co zrobię nie podejdę do niego). Jak to co drugi dzień poszłam pobiegać, oczywiście siostra musiała mi zrobić na złość i wypuściła Pieszczocha. Zaniosłam go do domu i kontynuowałam bieganie. Ciemno, cisza spokój. Słyszę trzech rowerzystów jak mówią "patrz jakie bydle". Ja się odwracam a tam pies, siedzi i warczy na mnie. A tamci zamiast się zatrzymać, ew. wezwać pomoc bo głodny pies mnie zaraz zagryzie, to sobie pojechali. Zostałam z nim sam na sam. Na szczęście udało mi się jakoś wrócić do domu, opowiadam mamie o cały zdarzeniu to ona takie "może był głodny" :facepalm:
Middle fingers up, if you don't give a fuck!

Za ten post Hoshka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Soviet.
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

Postprzez Herezja w 14 Mar 2014, 09:11

Pozostańmy w temacie psów.
Mój staruszek + - 12 czy 13 letni (nie wiem ile dokładnie ma bo był brany 6 lat temu z Palucha jak był dorosły) został pogryziony przez kleszcza (dostaje co miesiąc ten specjalny specyfik na sierść przeciw kleszczom). Jak widać nie zawsze działają a pies dosłownie lał się przez przysłowiowe ręce.

@ Hoshka jako ciekawostkę Ci napiszę. Jeśli pies mieszka w sąsiedztwie to zna już od dawna Twój zapach i jeśli Go nie prowokowałaś świadomie do agresji to nie miałaś się czego obawiać. Na marginesie zawsze możesz Mu dać jakiś smakołyk i będziesz w razie czego obrońcę za darmo. Pies to nie człowiek i nie atakuje kogo popadnie i z byle powodu.
Pisze to jako osoba, która żyje w ich towarzystwie od 8 roku życia czyli + - 29 lat.

Za ten post Herezja otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Soviet.
Awatar użytkownika
Herezja
Łowca

Dołączenie: 19 Sty 2014, 15:58
Ostatnio był: 17 Paź 2021, 13:05
Kozaki: 71

Postprzez Realkriss w 14 Mar 2014, 10:27

Stosunek ludzi do zwierząt nieodmiennie mnie wpienia.
Ale najbardziej w życiu wku*wił mnie własny ojciec. Jak miałam koło 17 lat wzięłam kota przybłędę, o którego z ojcem musiałam stoczyć walkę, bo typ zwierząt nie trawi. Po jakimś roku tata zniknął z życia mojego i mojej mamy, zwiał do stanów, na łapówkę za wizę sprzedając nasz wspólny samochód. Wróciłyśmy z mamą z wakacji, a tu echo w domu i karteczka post-it na telefonie "Żegnajcie" :E
Mama wiadomo odchorowała, ja średnio, ale do czasu. Znalazłam kamerkę, której nie zabrał. Po wrzuceniu kasety (!!) do video (!!), okazało się, że ostro romansował z 30 letnią sąsiadką zza ściany, wesołą dziewczyną, które po kilku latach pracy w burdelu we Włoszech wróciła z dzieciakiem, czym pewnie zakończyła karierę. Ale to jeszcze nic - okazało się, że dziewczyna wraz z dzieciakiem bywały u nas w domu, gdzie wesoło i rodzinnie spędzali czas, nagrywając kamerą te wspaniałe chwile. I na jednym z tych filmików mój stary, który nie tykał mojego kota i go nie znosił - biegał po całym domu wołając altem "kicikicikicickicickicikici koteczku, gdzie jesteś", a potem wyciągał go za ogon spod stołu, żeby malutka włoszka się pobawiła.
Straszno i śmieszno :E

(ps. uprzedzam - sytuacja (pomijając kota), po 20 latach jest mi emocjonalnie obojętna, więc traktuję mojego starego jako postać z anegdoty ;) )

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KSU.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości