Universal napisał(a):Wierz mi - matematyka w liceum to jest prościzna.
Universal napisał(a):Mówię Ci to ja - human.
Universal napisał(a):Po prostu uczniom się nie chce, nauczycielowi się nie chce, nauczyciel nie potrafi uczyć, lub materiał jest niedostosowany do potrzeb.
Universal napisał(a):A całek nie masz (wywalone z programu), więc nie pitol
Universal napisał(a):Zresztą - jeśli chcesz iść na weterynarię (i bardzo dobrze, jedź na wieś i grzeb krowom w dupach w lateksowej rękawicy/żartuję przecież/)
Universal napisał(a):Liceum jest po to, by zyskać ogólne średnie wykształcenie.
Universal napisał(a):Zbyt wielu widzę takich, którzy nie mają żadnej wiedzy ogólnej. Nie odróżniają Austrii od Australii, nie wiedzą czym jest Barszcz Sosnowskiego (i dlaczego go unikać), jak udzielić pierwszej pomocy (a to ponoć duży problem), oraz nie znają historii własnego kraju (a historia nie dość, że magistra vitae est, to jeszcze kształtuje własną tożsamość).

Woland napisał(a):Universal twierdzi że matematyka wszędzie jest konieczna.
Szczurek twierdzi że matma to porażka.
Woland napisał(a):Ale niech szkoła rozumie że jeden jest uzdolniony humanistycznie inny pod kierunki ścisłe.
Woland napisał(a):albo zamiast normalnie wytłumaczyć powtarzają te kretyńskie matematyczne formuły że jeszcze mniej się rozumie
Woland napisał(a):Było coś czego nie rozumiałem. Pytam się.

Gizbarus napisał(a):Wkurzył mnie mój telefon, a konkretniej to nawalająca taśma...Dzięki temu mogę zapomnieć o otwieraniu telefonu i korzystaniu z klawiatury qwerty, jak dystrybutor przykazał - muszę męczyć się z pisaniem na tej gównianej dotykowej, do tego wśród feerii szalejącej "kaszy" na ekranie :F

Universal, Przemek77, Tajemniczy, Pangia.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości