Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez LSkiper w 25 Kwi 2014, 21:19

To, że moja luba musiała się wyprowadzić do Gdańska. Musimy teraz się cieszyć, że widzimy się raz na ruski miesiąc i samymi SMS, poza tym denerwuje mnie to, że nie mogę pojechać na zlot, a chętnie bym się wybrał chociażby ze względu na te pół - darmowe wejściowki do Survarium :/
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:42
Miejscowość: Posen
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 39

Reklamy Google

Postprzez Chisu w 25 Kwi 2014, 21:57

Dziś dowiedziałam się, że nie jadę na zlot. :E Rodzice pierwszy raz postawili się w sprawie jakiegoś mojego wyjazdu. A czemu? Bo nie mogę spać u braciszka. ;3

Za ten post Chisu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik.
Awatar użytkownika
Chisu
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2013, 21:56
Ostatnio była: 12 Lip 2020, 22:10
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 134

Postprzez Alchemik w 26 Kwi 2014, 00:08

Wpienia mnie że tyle osób sie wykruszyło. Nie tylko dziewczyny ale i niektórzy faceci nie przyjdą, bądź nie mogą.
Szkoda, że tyle osób, które chciałem poznać nie spotka się jutro ze mną. Ale nie martwcie się, bo mam głęboką nadzieję, że otworzy nam to drogę do zlotów regionalnych. Tych którzy nie mogą być 26 kwietnia, chcę pocieszyć, że będziemy o nich mimo wszystko pamiętali i na pewno damy im na pocieszenie dużo fotek ze spotkania. Być może któregoś dnia będzie szansa na podobny zlot (choć pewnie w mniejszej skali). Będę pamiętał o naszych nieobecnych i mam nadzieję,że będą z nami duchem. Kto wie, może za następne 10 lat ;) .
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Wczoraj, 23:11
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez Gro3a w 26 Kwi 2014, 18:14

Wpienia mnie to, że rano uciekł mi jedyny pociąg do Warszawy, bo kumpel z którym miałem jechać zaspał :facepalm: No ale to nic, wsiadłem z kumplami do samochodu i podróż zakończyłem jakieś 50 km od domu, na starym passacie pijanego rolnika :( Wyjeżdżając ze swojego podwórka, gdzie widoczność miał całkiem dobrą, wyleciał mi wprost pod maskę. Znowu muszę wymienić cały pas przedni, przednie lampy, zderzak, no i wyklepać trochę maskę - całe sczczęście nie rozwaliło mi chłodnicy a podłużnice są całe. Laweta kosztowała mnie dwie stówki, a kolejne cztery muszę włożyć w szrota.
No i nie stety, nie zjawiłem się na imprezie, na którą z niecierpliwością czekałem tyle czasu. No nic, nie poznam wielu fajnych gości z tego forum i to mnie wpienia gorzej niż ta cholerna stłuczka ;) A nikt inny mnie nie chciał zawieźć, Bo do warszawy daleko i zaraz po przyjeździe by się w niej pogubili :/ Samochód jest już przygotowany do remontu, więc wygląda tak:
Image
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus, KoweK, Generał Golonka.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Tajemniczy w 26 Kwi 2014, 18:28

Samochód samochodem, najważniejsze że tobie nic się nie stało.

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gro3a.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez AlexStalker w 27 Kwi 2014, 13:40

Chisu napisał(a):Dziś dowiedziałam się, że nie jadę na zlot. :E Rodzice pierwszy raz postawili się w sprawie jakiegoś mojego wyjazdu. A czemu? Bo nie mogę spać u braciszka. ;3

Jakoś tak miałam przeczucie, że koniec końców nikt z foruma cię na żywo nie zobaczy XD

Mnie wpienia oczywiście perspektywa tego, że nie mogłam bawić się z wami na dekadzie. Pieniążki nie dopisały, niestety. Z 2 dychami w portfelu ciężku dotrzeć do Wawy, znaleźć nocleg i wrócić do domu :P
A szkoda, bo do ostatniej chwili liczyłam na przypływ gotówki... I przyszła. Godzinę temu. :[
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель

Za ten post AlexStalker otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Chisu.
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Postprzez Whisper w 27 Kwi 2014, 13:58

Wpienia mnie to że nie wpadłem za zlot, ale sam mogę być sobie winny. Myślałem "zlot jak zlot, pogadajo, popijo, LA pokażo", ale teraz cholernie żałuje, po tym co piszą użytnicy sb. Poza tym jestem nowociotą no i tak jakoś nie wypadało moim zdaniem.
:

Kiedyś coś tu wpiszę
Awatar użytkownika
Whisper
Kot

Dołączenie: 01 Lut 2014, 19:47
Ostatnio był: 13 Wrz 2014, 16:24
Kozaki: 14

Postprzez Universal w 27 Kwi 2014, 15:46

Było trochę osób "średnio się udzielających" na forum, byli, żyją, więc gówno prawda, że nie wypadało - trzeba było przyjechać. Zabawa przednia, choć połowę atrakcji olałem, nie uznając ich za atrakcyjne :E Ale wybaczcie - siedzieć między Agatą a Margaritą to jest atrakcja, a nie jakaś tam premiera!
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Wayathin w 27 Kwi 2014, 20:12

Większość smacznego jedzenia jest niezdrowa/wysokokaloryczna. a jedzenie zdrowe i dietetyczne często nie ma smaku. Nie mogę zejść do magicznych 15% tkanki tłuszczowej, a na siłce sezonowcy okupują ławeczkę do ćwiczeń na klatę. Gdy obcinają mnie wzrokiem (zwłaszcza inne laski - one najczęściej ;p). A najbardziej, że czas tak zap*****la.
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.

Za ten post Wayathin otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Postprzez Zilla w 27 Kwi 2014, 20:17

Nie przejmuj się. Nie ostatni raz taka impreza ;) Ja też się dopiero zacząłem aktywnie udzielać i czort wie na jak długo. A i tak wpadłem. Mnie wkur*iła wczorajsza pogoda. Że też nie mogło być tak jak dziś. A teraz od skakania pomiędzy duchotą PB a dworem gdzie czułem się jakby kubeł wody mi na łeb wylano, to mam dziś glut do pasa. To mnie wkurza... jak mawia Cejrowski.
Image
Awatar użytkownika
Zilla
Stalker

Dołączenie: 17 Lis 2013, 19:53
Ostatnio był: 02 Gru 2014, 18:05
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 27

Postprzez Woland w 28 Kwi 2014, 17:58

Pewna gościówa mi się w szkole spodobała. Trwało to jakąś minutę.
Bo po tej minucie widziałem jak całuje z innym typkiem ergo zajęta. :( :(
Na szczęście dowiedziałem się niemal natychmiast i nic zagadać nawet nie próbowałem, tyle szczęścia...
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Zilla w 28 Kwi 2014, 19:10

Myślałem że się zakochałem ale sobie zwaliłem i mi przeszło...

A mnie wku*wiają, brudasy w tramwajach i autobusach, grający na tych zasranych akordeonach albo brudne cyganki z dzieciakami. Mam ochotę wyrwać takiemu delikwentowi ten niedoszły instrument i mu w łeb nim przylutować.
Image

Za ten post Zilla otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive dorian, Kamieniarz.
Awatar użytkownika
Zilla
Stalker

Dołączenie: 17 Lis 2013, 19:53
Ostatnio był: 02 Gru 2014, 18:05
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 27

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości