Więc tak, ściągnąłem, odpaliłem i pochłonąłem się. Mod(czy raczej powinnienem mówić gra?) jest świetny chociaż średnio co 30-40 minut wywala mi na pulpit da się z tym żyć. Po kilku dosłownie minutach na znalazłem artefakt na pustym polu( w pobliżu czyli tak ok. 20 m nie było pojedynczej anomalii) a było to juz raptem po wybiciu kilku bandytów. Bardzo satysfakcjonujące było również znalezienie SWD przy jednym z żołnierzy którzy pilnowali mostu. Fakt faktem że strzelanie z tej broni póki co jest nie możliwe( przypuszczam że w raz z rozwojem psotaci czyli z rookie na expirenced i tak dalej bronie tego typu będą wygodniejsze w użyciu)
Po uratowaniu Lisa moim oczom ukazała się możliwoć naprawiania sprzętu(czegoś czego w Cieniu nie wiem czemu nie zaobserwowałem czy tego nie było czy po prostu moja chciwośc ukończenia gry uniemożliwiła mi odnalzienie tej rzeczy)
oraz okienka modyfikacja spowodowały niewielki uśmieszek, który znikł tak szybko jak spróbowałem na nie najechać. Gdzieś w temacie widzałem żeby naprawić inną broń należy opróżnić troche ekwipunek i to się opłaciło gdyż po wyrzuceni broni mogłem naprawić kombinezon, wciąż jednak nie wiem czemu nie moge dodać żadnych modyfikacji, nawet nie pokazują się mi ich opisy lecz przypuszczam że nie ejstem jedyny który posiada ten problem i mimo to prosze o odpowiedź co z tym zrobić jednak sam z siebie psotaram się przejrzeć kilak sotatnich stron tego tematu.
Wciąż jestem w Kordonie i psotanowiłem prze dudaniem się na Wysypisko zabawić się z żołnierzami na posterunku. Udało mi się podkraśc i jedneog po ichu nożem załatwić. Przy próbie wejśca do budynku zostąłem zauważony lecz wytrzymałemw środku na tyle długo by wybić wszystkich wojaków pojedynczo. Na posterunku znalazłem komputer i sejw do obydwu potrzebny kod niestety żadne wojak nic takiego przy sobie nie ma, oraz nic nie zostało dodane do mojego pda. Bug czy poprostu hasła musze odgadnąć lub są gdzieś indziej?
To tyle sorki chyba nie rozpisałem się aż tak bardzo

.