djcycu napisał(a):Kobiety szkoda. Z resztą takich poje*ów dziś nie brakuje. W tamtym roku na dworcu PKS w odległym ode mnie 15 km Jaśle też jakiś poryp gościa zaatakował. Najpierw podszedł po fajkę a potem jak jej nie dostał zaczął się szarpać z gościem. Powalił go po kilku ciosach na ziemię i skopał do nieprzytomności. Facet zmarł w szpitalu. Była masa ludzi, nikt palcem nie kiwnął. Była tylko dziewczyna która z treningu wracała, nie miała telefonu więc chciała od kogoś ew żeby ktoś na policję zadzwonił. NIC! A te gieroje w dresach zamiast zejść się w kupę i napastnika odepchnąć czy coś to nagrywali film na komórce i puścili potem na YT... Ten facet miał prawie 40 lat, wracał z pracy a dokładniej z wyjazdu do domu. Nie dotarł...

Realkriss napisał(a):No dawno nic mnie tak nie wku*wiło (bo wpieniło to za mało), jakbym poszła do lekarza po tabletki antykoncepcyjne, a on by mi ich nie chciał wypisać, bo jest lekarzem katolickim i podpisał "deklarację" - to by mnie chyba na miejscu szlag trafił.

Realkriss.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 2 gości