Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Yoavek w 26 Sie 2014, 14:50

Grzechu300 napisał(a):Możesz słuchać swojego Mansona? Czy Ci ksiądz wpada do pokoju i bije kropidłem po głowie? Więc gdzie to "wpierdzielanie"?

Ostatnio jak ksiądz zauważył że go słucham to zabrał mnie do dyrektora i mówił że jestem Satanistą więc.. Odnośnie innej twojej wyższej wypowiedzi (nie będę wszystkiego Quote'ował) to nie czytałem żadnych artykułów. Nigdy w życiu. Opinię o Kościele wywołałem sobie sam patrząc co On wyprawia i rozmawiając z rodziną i znajomymi odnośnie tego tematu. Do Boga nic nie mam i wierzących. Tylko jestem przeciw POLSKIEMU kościołowi.
"Czuję się jak ktoś, z kim nie pozwoliłbym pieprzyć się mojej własnej córce, i jednocześnie jak ktoś, z kim, będąc tą córką, chciałbym się pieprzyć bardziej niż z kimkolwiek innym." ~Marylin Manson
Amerykanie są jak Rosjanki; im więcej ich tłuczesz, tym bardziej cię kochają.~Józef Stalin
Awatar użytkownika
Yoavek
Stalker

Dołączenie: 07 Cze 2014, 16:43
Ostatnio był: 24 Lip 2015, 04:34
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Reklamy Google

Postprzez szm w 26 Sie 2014, 14:52

Ksionc mnie zabrau do dyrektora ;_; Kościół jest zły! :E
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez T-man w 26 Sie 2014, 14:54

Jak na lekcji słuchałeś to się nie dziw :E
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Yoavek w 26 Sie 2014, 14:56

Na przerwie :D Podszedł popatrzył Manson leci. Po lekcjach do Dyrektora. Nawet On księdza wyśmiał :P

@EDIT:

Dla mądrych główek. To że słucham Miensona, nie oznacza, że jestem Satanistą przeciw kościołowi bla bla bla, ani że popieram jego poglądy.
Ostatnio edytowany przez Yoavek, 26 Sie 2014, 14:59, edytowano w sumie 1 raz
"Czuję się jak ktoś, z kim nie pozwoliłbym pieprzyć się mojej własnej córce, i jednocześnie jak ktoś, z kim, będąc tą córką, chciałbym się pieprzyć bardziej niż z kimkolwiek innym." ~Marylin Manson
Amerykanie są jak Rosjanki; im więcej ich tłuczesz, tym bardziej cię kochają.~Józef Stalin
Awatar użytkownika
Yoavek
Stalker

Postprzez Grzechu300 w 26 Sie 2014, 14:58

Yoavek napisał(a):Ostatnio jak ksiądz zauważył że go słucham to zabrał mnie do dyrektora i mówił że jestem Satanistą więc..

A mnie jak byłem w gimbazjum wyrzucił z lekcji religii za koszulkę z Iron Maiden. I w zasadzie teraz mam to w dupie, tak samo jak wtedy. Ani żalu do księdza nie mam, ani jadem na kościół nie pluję.
Z kolei w ostatniej klasie liceum miałem takiego katechetę, że do rany przyłóż - gadaliśmy z nim o filmach, telefonach, grach, zamiast robić lekcję. Wszystko zależy od człowieka - wszędzie są ludzie różnego pokroju.

EDIT: Jakby się zastanowić, za słuchanie tego gościa to i ja bym Cię z lekcji wyrzucił. :P
Ostatnio edytowany przez Grzechu300, 26 Sie 2014, 15:02, edytowano w sumie 1 raz
Вознаграждён будет только один.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

Postprzez szm w 26 Sie 2014, 15:00

Biedny, prześladowany gimbazjalista. Już wiemy o co chodziło, kiedy napisałeś "chce rządzić w kraju". Kościół chce rządzić w kraju, bo jakiś ksiądź zaprowadził Cię za chu*ową "muzykę" do dyrektora. To ma sens :facepalm:.
NA KOWNO!

Za ten post szm otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe.
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Postprzez Yoavek w 26 Sie 2014, 15:05

szm napisał(a):Biedny, prześladowany gimbazjalista. Już wiemy o co chodziło, kiedy napisałeś "chce rządzić w kraju". Kościół chce rządzić w kraju, bo jakiś ksiądź zaprowadził Cię za chu*ową "muzykę" do dyrektora. To ma sens :facepalm:.
czytaj ze zrozumieniem... Nie chodzi mi o muzykę. Naprawdę? :D Jestem idiotą ale nie aż takim żeby się obrażać za zaprowadzenie mnie do dyrektora przez walniętego księdza :D Szm. Jesteś Mistrz :D

Grzechu300 napisał(a):A mnie jak byłem w gimbazjum wyrzucił z lekcji religii za koszulkę z Iron Maiden. I w zasadzie do teraz mam to w dupie. Ani żalu do księdza nie mam, ani jadem na kościół nie pluję.
Mi nie chodzi o te zachowanie księdza, ogółem o to jak ostatnia nie została wystawiona sztuka teatralna bo zebrały się kościelniuchy pod teatrem i protest zrobił. Tak samo ten ksiądz Limański (chyba tak..) jedyny mówi rację o Kościele, a wszyscy próbują go uciszyć. U mnie w parafii mamy trzech księży. Jeden ma.. 22 lata a drugi też jakoś tak tego pokroju. Oczywiście koło kościoła stoi jedna Be-emka, Mercedes i motor Yamaha. Wszystko należy do nich. Żeby było śmieszniej - Ci dwaj księża są z katolickiej szkoły dla sierot więc wątpie żeby dostali to od rodziny :P
Grzechu300 napisał(a):Z kolei w ostatniej klasie liceum miałem takiego katechetę, że do rany przyłóż - gadaliśmy z nim o filmach, telefonach, grach, zamiast robić lekcję. Wszystko zależy od człowieka - wszędzie są ludzie różnego pokroju.

Tu się zgodzę. Są księża przystosowani do tych czasów, a inni żyją jeszcze w XV wieku.

Za ten post Yoavek otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Gość.
Awatar użytkownika
Yoavek
Stalker

Postprzez szm w 26 Sie 2014, 15:09

Hahahaha... :E Sztuka, wielka Sztuka Teatralna przewyższająca jakieś tak "pierdolamento" jakiegoś tam Shakespeare'a. O Lemańskim już nie będę nawet wspominał. Idź do szkoły lepiej.

Jeśli ktoś nie ma talentu, pisze kontrowersyjne, bluźniercze dla dużej części społeczeństwa sztuki, to musi się liczyć z tym, że nie każdy będzie tą "sztuką" zachwycony. Proste.

Grzechu, bo ksiądź to powinien na osiołku zaiwaniać po mieście ;).
Ostatnio edytowany przez szm 26 Sie 2014, 15:13, edytowano w sumie 2 razy
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Postprzez Grzechu300 w 26 Sie 2014, 15:10

Yoavek napisał(a):Oczywiście koło kościoła stoi jedna Be-emka, Mercedes i motor Yamaha.

Żeś mnie dobił. :facepalm:

Co z tego - zarobki mają porządne, to jest praca. To są ludzie, nie pokutnicy, żeby w workach po kartoflach chodzić.
Jedno z głównych pragnień człowieka - mieć. Skoro nie mogą mieć kobitki, to niech przynajmniej mają fajne auto/motocykl.
Oczywiście przeświadczenie - "kupili za gotówkę na pewno, ja to wiem" występuje w naszym społeczeństwie aż nazbyt często. Gościu, to są ludzie - pewnie na kredytach jadą zdrowo. Jak każdy ;)
Jakbyś nie wiedział - pospolity ksiądz zarabia cośtam, ale lwią część wypłaty oddaje się na kurię - czyli de facto wraca do władz kościoła. To, że sobie uskładał z tego co mu zostało na coś dla siebie, to jego sprawa.
Przekręty są na pewno, nie przeczę - ale raczej wyżej w hierarchii.
Вознаграждён будет только один.

Za ten post Grzechu300 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wojas21.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

Postprzez Pangia w 26 Sie 2014, 15:39

Grzechu300 napisał(a):pewnie na kredytach jadą zdrowo

Srają, a nie jadą na kredytach. Dochód nieopodatkowany, jeszcze swoje weźmie z tacy, kuria opłaci gosposię – jakbym ja tyle brał za 3 razy dziennie jedną godzinę stania i czytania z kartek + 3, może 4 godziny w kancelarii parafialnej, to bym był przeszczęśliwym człowiekiem.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Yoavek,
Negative Grzechu300.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez GTR w 26 Sie 2014, 15:47

Pangia napisał(a):jakbym ja tyle brał za 3 razy dziennie jedną godzinę stania i czytania z kartek + 3, może 4 godziny w kancelarii parafialnej, to bym był przeszczęśliwym człowiekiem.

Do tego dochodzi brak ruchania :caleb:

Wpienia mnie to, że nie ma SB i pogoda do dupy (a jest dopiero koniec sierpnia) no i tyle.
| Ryzen 5 5600X | 16GB DDR4 3200MHz | RTX 3080 10GB | Windows 10 Pro x64 |
nismo
Awatar użytkownika
GTR
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2013, 14:06
Ostatnio był: Dzisiaj, 15:25
Miejscowość: Nordschleife
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 83

Postprzez Pangia w 26 Sie 2014, 15:53

A kto go tam sprawdzi, czy rucha, czy nie rucha… Pojedzie do drugiej wsi na dyskę i może być królem parkietu i wyrywać lachony jak chwasty na wiosnę.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość