Dawno mnie na forum nie było, ale w tym czasie dowiedziałem się nowości na temat waszego ulubionego moda

. Otóż przedstawiciel AMK Team, BAC9-FLCL, facet odpowiedzialny za rozwój wersji angielskiej i mnóstwa usprawnień zawartych w modzie zamieścił na forum GSC informację, że praca nad modem jest już prawie ukończona. Poprawki zawarte w nowym release obejmą wszystkie materiały przedstawione w patchach do wersji 1.4.
AMK Team dopracował także instalator moda, który już teraz jest w dwóch wersjach językowych do wyboru: angielskiej i rosyjskiej. Większość tekstów z moda już jest w wersji angielskiej, ale jeszcze nieco pozostało do przetłumaczenia. Najważniejsza część językowa moda, czyli teksty nowych zadań i systemu newsów są na ukończeniu.
Wstępny release jest przewidywany na koniec tego tygodnia, najpóźniej początek następnego, dlatego trzymajcie kciuki. Będę was informował na bieżąco jak się mają sprawy związane z AMK 1.4 na bieżąco.
Przygotujcie się na dość długie sciąganie moda, bo paczuszka będzie miała około 100-150 mb i będzie zawierała nie tylko AMK 1.4 w najnowszej wersji, ale także dodatkowe modyfikacje współpracujące z modem jak zaprezentowany przeze mnie Dynamic Battle Music Add-on, Dynamic Weather Mod for AMK, jakk i Pollux Addon. Oczywiście do wyboru opcjonalnie przy instalacji.
Nadmienię także, że AMK Team pracuje cały czas nad pewną niespodzianką jaką ma być całkowicie nowa broń w grze (i nie mówię tylko o przeróbce jakiejś istniejącej już giwery ale o zupełnie nowym modelu). Ten model to
FN P90, oczywiście wraz z nowym typem amunicji zgodnym z rzeczywistością, czyli kaliber 5.7x28. Mam nadzieję, że się spodoba wam. Model już działa i można z niego postrzelać, ale czeka jeszcze na ostatnie poprawki kosmetologów z AMK Team.
A oto dowód rzeczowy:
link.