To pierwsze chyba już wrzucałem, nie jestem pewien. Resztę nie.
:
:
:
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Jak byłem w gimnazjum to słuchałem praktycznie tylko muzyki pop. Jak coś leciało w radiu i wpadało w ucho, to było OK. Później moje gusta się trochę zmieniły poszedłem w stronę muzyki techno, ale to również przeminęło. Teraz słucham hip-hopu oraz starego, polskiego rocka, np. Kazika:
JA NIE MOGĘ JAKIE TO JEST DOBRE. RAZ URWAŁ JEGO MAĆ TO PUŚCISZ I NIE MOŻESZ PRZESTAĆ SŁUCHAĆ. HIPSTERSTWO Z PÓŁGOŁYMI (I GOŁYMI) DUPAMI W TELEDYSKU, A TAKIE DOBRE POLECAM 1000/10 NAJEMNIK DOBRY UŻYTNIK FORUM STALKER PEEL FORUM O WSZYSTKIM I TROCHĘ O GRZE
16:19 Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy.
Za ten post Najemnik otrzymał następujące punkty reputacji:
W sumie o gustach się nie rozmawia ale muzyka taka sobie, małolaty chude i wytatuowane. Za to ktoś odwalił sporo dobrej roboty ze scenografią. Ta zabawka światłem, cieniem i dymem jest na prawdę dobra i klimatyczna.
No kto by pomyślał, że jeszcze kiedyś to usłyszę w radiu? I to walcząc ze snem za kółkiem 2,5-tonowego Sprintera i jeżdżąc gdzieś po lubelskim?
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Szukając piosenek, na których się wychowałem, znalazłem kilka starych kawałków
:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...