Anthony napisał(a):Gdzieś tam czytałem że jest to związane z zabiciem Sin`ów w Kordonie. Zabiłem ich. Czy to oznacza rozpoczęcie gry od nowa?

Leo0502 napisał(a):Czołem!
Chciałbym przekazać swoją uwagę twórcom "Los Angeles" ()
Przedstawię sytuację: baza Bandytów, noc, opróżniam sejf Dzikowi. Bandyci w pierwszej chwili nie widzą mnie, pewnie dlatego, że jest ciemno, no spoko. Zabijam paru, idę dalej, a kolejni dalej zajęci swoimi sprawami, niewzruszeni, że ich kumple się z kimś strzelają. JA mam tłumik na broni.
Podobny przypadek: nieco później, już jasno na dworze, wbijam do X-18. Załatwiam trzech, potem znowu jakiś trzech, i znowu kolejna partia Monolitowców. Też broń z tłumikiem, przeciwnicy też nie szczędzą amunicji i słychać ich na pół kilometra. A ich towarzysze reagują postawą bojową dopiero po zobaczeniu mnie albo trupa.
Wniosek: NPC nie reagują na strzały towarzyszy/członków grupy/oddziału ani na zobaczenie przez nich przeciwnika; tłumik jest OP
Ave!

Necrontyr napisał(a):To tłumik w Stalkerze działa? Grałem w rózne wersje i zawsze jak kogoś zabiłem uzywając tłumików to wszyscy wiedzieli. Nawet jak pierwsza ofiara stała gdzieś sama na uboczu.

Necrontyr.

Marcus_Polonus napisał(a):W jednym, jak i drugim wypadku, musisz jakoś rozpakować zawartość gry - z tego, co wiem, niektóre unpacker'y dedykowane do Cienia mogą zadziałać, ale raz zrobił to kumpel kawał czasu temu więc nie chcę wprowadzić w błąd i pleść jakiś bzdur.
To, co masz w modach jest już jakoś "zmodyfikowane"Będziesz mógł próbować na siłę przywrócić taki plik do stanu wyjściowego (wzorując się na SoC'u), albo poszukaj kogoś, kto trochę bardziej się zna na Lost Alpha'ie - jak tam czekam na nową wersję.
Inna sprawa, ulepszanie sprzętu w LA nie jest tak bardzo konieczne, ale jak już się ogarnie, jakie ulepszenie, co daje, to robi fajnie![]()
PS. Nie zapomnę nigdy mojego "snajperskiego" Spas'a-12 - jeden strzał na wszystko.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość