Crew napisał(a):Ludzie, odpuśćcie sobie ten mod. On nigdy nie będzie dobrze i stabilnie chodził bo jest na silniku X-Ray i na dodatek wszystko w skryptach jest. Jeden błędny przecinek w skrypcie i gra się sypie...
Nie wiem naprawdę czy oni dużo czy mało czasu poświęcali na modyfikację ale idealna nie jest i nie będzie.
Stalker już dawno umarł i trzeba się z tym pogodzić...
Majówka jest, idźcie piwko se walnijcie czy wódkę, bo mi już w głowie się kołysze xD
Nie wiem ile wiesz o programowaniu, ale ogólnie w większości języków jest tak, że jeden błędny średnik czy tam przecinek (lub jego brak) i kod się posypie. Mały szczególik może zepsuć wszystko. Tak wygląda programowanie. Wkurza mnie podejście ludzi takich jak Ty, których jedynym wkładem w forum jest narzekanie i mówienie, że gra jest martwa. Martwa będzie dopiero wtedy, gdy braknie osób, które będą ją modyfikowały i nikt nie będzie już chciał w nią grać. Na to się na razie nie zanosi. Do tej serii będę zawsze wracał pomimo, że przeszedłem każdą z gier z tego cyklu chyba po 10 razy. Dlaczego? Ponieważ kocham wtapiać się w ten gęsty klimat i nigdy mi się on nie znudzi. Na koniec chciałbym serdecznie podziękować całej ekipie pracującej nad Lost Alpha (wiem, że na tym forum jest kilka osób, które pracowały nad tym modem, a właściwie osobną grą). To co osiągneliście jest niezwykłe. Udało Wam się odczarować masę rzeczy, które miały znaleźć się w pierwotnej wersji gry. Jako fan całej serii S.T.A.L.K.E.R. - a nie znajdę słów, które wyrażą moją wdzięczność. Mogę tylko napisać skromne "Dziękuję". A to, że możliwe jest wystąpienie kilku błędów mnie nie odstrasza. Twórcy trzech pierwszych części już nas do tego przyzwyczaili

Pozdrawiam wszystkich stalkerów i życzę miłej majówki, a Tobie Crew życzę również zimnej

.