Już kupę czasu temu dołączyłem do społeczności Last.fm, ściągnąłem klienta, i wszystko dobrze działało. Do czasu... W lipcu przestało zaliczać odsłuchane piosenki (wiem, że jest pewna przerwa pomiędzy przesłuchaniem piosenki, a pokazaniu się wpisu o tym na profilu, ale 2 miesiące to już chyba lekka przesada ;]), język zmienił się na jakiś dziwny (tzn. zamiast wszystkich liter są prostokąciki). No ale cóż, udało mi się spowrotem ustawić język, ale dzisiaj wszystko się jeszcze bardziej posypało. Po włączeniu klienta za każdym razem prosi o hasło (chociaż ustawiam automatyczne logowanie), do tego nie włącza się automatycznie wraz z Winamp'em, a zmiana języka daje tylko to, że jedynie opis zespołu jest po polsku, reszta to dalej kwadraciki (
SCREEN) Poza tym na pasku w dolnym prawym rogu nie wyświetla się ikonka Last.fm i żeby cokolwiek tam sprawdzić, muszę wchodzić przez Start/.../Last.fm. Czy ktoś "w temacie" mógłby mi pomóc? ;]
http://www.stalkerpbf.jun.pl"A prawda jest jedna - Polska wiecznie będzie trwać!
I nigdy nie zginie, póki żyjesz Ty i ja
To sprawa honoru, to sprawa życia każdego z nas
I nie ma odwrotu - jesteś z nami lub przeciwko nam!"