Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Podziękował. Zabieram się do roboty - pod koniec miesiąca będą już jakieś efekty (tak mi się zdaje )
EDIT: O szit chyba zajmie mi to troszkę dłużej niż myślałem ale postaram się wyrobić najszybciej jak będe mógł p.s. jest ktoś kto by mi pomógł bo trochę tam tego jest...
Tam gdzie powinna być ikona krwi, PDA (mapa) są jakieś artefakty. Na oryginalnej wersji stalka, i na innych modach tego nie ma. Jest na to jakiś fix? Poinstalowałem all, i nic.
ze screenów wyglada mi to bardziej na Clear Sky a nie na Soljanke
Zona is brutal and full of zasadzkas Sory za pisownie. Core 2 DUO E8400 3.00GHz 2x2GB RAM DDR3 GoodRam 1333 MHz Asus GeForce 9800GTX + Windows XP Home Edition SP3