przez apg2312 w 24 Sie 2014, 16:27
Jak w każdym Stalkerze - u jednego gracza nie szło w ogóle grać, a inny przeszedł grę prawie bezproblemowo.
Ja akurat przeszedłem ponad połowę Lost Alpha bez patcha, a potem jeszcze całą grę na patchu 1.3001 i 1.3002. Ostatniego patcha jeszcze nie grałem.
I jakichś strasznych bugów uniemożliwiających przejście gry nie uświadczyłem, a wyloty do pulpitu potrafią się zdarzać i w czystym SoC, a co dopiero w niektórych modach ?
A zważywszy na ilość zmian w stosunku do SoC (trudno zresztą LA nazwać modem, to praktycznie jest przecież całkiem nowa gra) to nie można się dziwić, że jakieś błędy się znalazły i raczej dalej będą znajdywać. A zauważ, że Lost Alphy nie robiło żadne profesjonalne studio, tylko grupka zapaleńców (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
Więc nie ma co przesadzać z bugami i wylotami. O wiele bardziej nakląłem się np. przy Soljance. Grać się da bez większych problemów, heh, żeby wszystkie mody były tak stabilne i dopracowane, jak LA...
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?