Valentino napisał(a):Nic o jego wyprawie, kiedy to odkrył sterownię Monolitu i skonstruował dekoder, żadnych możliwych do przebycia podziemi Prypeci, gdzie można byłoby pięknie wpleść scenę pogoni Szramy za Strielokiem, kiedy ten zostawił dekoder w Prypeckim hotelu. Tak, uważam usunięcie Baru, Czerwonego Lasu i Prypeci za pójście na łatwiznę.
*Koniec Spoileru*
przeczytaj t jeszcze raz i się zastanów czy tu jest ok ?, bo chyba nie grałeś w Soc, a cs przechodziłeś nie zastanawiając się w ogóle nad fabułą
podpowiedz: Strielok nie robił dekodera, on nawet nie wiedział o istnieniu tych drzwi (taaak, ten stalker Kieł, który szukał części po całej zonie go konstruował)... szpital to podziemia prypeci... Leśnika to spotykamy na bagnach a nie w czerwonym lesie... po co bar skoro nie jest ważny dla fabuły (wiem, było by miło odwiedzić stare śmiecie, ale skoro nie ma tam na razie bazy powinności to po co tam chodzić??)... i jak chcesz chodzić po prypeci skoro mózgozwęglacz nie jest jeszcze wyłączony???
sory za tak ironiczną wypowiedz, chyba się nie obrazisz
Baron: ja tam chodziłem po elektrowni w soc'u bo ładnie wszystko wyglądało, w cs nie ma co oglądać