[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez jalkavaki w 24 Cze 2011, 19:42

A gdzie konkretnie masz problem? Wyszedłeś już z Sarkofagu do Czarnobyla - 1? Jeśli nie to wyjście jest tam gdzie burery w podziemiach były. Jeśli jesteś na zewnątrz to przejście do Prypeci jest tam gdzie w podstawce wchodziło się na teren elektrowni.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 06 Mar 2025, 19:59
Miejscowość: Stetinum
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Reklamy Google

Postprzez wuja91 w 24 Cze 2011, 20:37

jestem na zewnątrz w czarnobylu 1 ale mogę wrócić .tylko jeśli byś mógł to opisać dokładnie bo niebardzo pamiętam,z góry dziękuje na prawdę drugi dzień krążę po czarnobylu 1.wszystkie kłesty wykonałem i czuje się jak idiota nie mogąc znależć przejścia .
wuja91
Kot

Dołączenie: 24 Cze 2011, 18:39
Ostatnio był: 11 Gru 2011, 12:22
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 0

Postprzez vandr w 24 Cze 2011, 20:45

Schodzisz schodami na dolny poziom, tam gdzie wybiłeś burery. Idziesz do końca korytarza, po prawej stronie będzie wejście do pomieszczenia z takim grubym słupem stojącym pośrodku sali(która jest de facto bardzo mała). Idziesz nieco przy ścianie i przechodzisz do Elektrowni, a stamtąd do Prypeci.

A jeśli jesteś już na powierzchni...idziesz ciągle prosto, aż dojdziesz do bramy, która składa się z takich jasnych blaszanych płyt. Po lewej stronie będzie stał autokar, obok Ciebie będą zapory drogowe. Skręcasz na tym "skrzyżowaniu" w prawo, mijasz btry', kilka anomalii elektro, i lecisz prosto do samego końca- przez most.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 05:17
Kozaki: 1749

Postprzez desmond w 26 Cze 2011, 18:36

A mam pytanie. Gdzie można można znaleźć ten trzeci kontener dla Salomona i gdzie można znaleźć gwiazdy wieczorne dla doktorka????????

desmond
Wygnany z Zony

Dołączenie: 05 Lut 2011, 01:49
Ostatnio był: 12 Sty 2015, 20:05
Miejscowość: Generatory
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 20

Postprzez vandr w 26 Cze 2011, 18:48

Trzeci kontener leży na drugim lub trzecim poziomie sarkofagu, na który wychodzisz po drabince. Wychodząc na ten drugi lub trzeci poziom, zauważysz wnęki w ścianie. Za pierwszą od prawej leży kontener.

Gwiazdy wieczorne- przejdź się po tych basenach w Elektrowni (wielkie, o pomarańczowym podłożu). Tam czasami można je znaleźć. Reszty szukaj w Prypeci na stadionie, jedną możesz też znaleźć tam gdzie rozpoczynałeś grę.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Piterxd w 29 Cze 2011, 16:33

W pierwszym poście jest screen, który pokazuje gdzie szukać kontenera :wink:
Image
Awatar użytkownika
Piterxd
Przewodnik

Dołączenie: 20 Sty 2008, 18:15
Ostatnio był: 06 Maj 2014, 22:05
Miejscowość: Braniewo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 182

Postprzez WiTeX w 29 Cze 2011, 23:10

Mam problem z zapisem :( Zapisuję w menu,nie na szybkim zapisie,i przy wczytywaniu wywala na pulpit :( Wie ktos,jak to naprawic? Prosze o szybka odpowiedz :wink:

Uwagi moderatora:

Pomarańczowa ramka u góry strony - Wheeljack
WiTeX
Kot

Dołączenie: 07 Sty 2011, 17:08
Ostatnio był: 30 Cze 2011, 20:21
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TRs 301

Postprzez Baron w 05 Lip 2011, 15:07

Jak usunąć to dziwne kiwanie przy zmianie kierunku / nagłym zatrzymaniu? Postać w tym modzie jakby pływa, co mi osobiście nie pasuje. Nie chodzi o chwianie przy postrzale.

Druga sprawa... Jak usunąć chwianie ręki przy celowaniu?
Baron
Stalker

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 11:21
Ostatnio był: 01 Cze 2020, 23:05
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez vandr w 05 Lip 2011, 15:12

Chodzi Ci o bujanie kamery? Jeśli tak, to wpisz w konsoli cam_inert 0.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez carlopapa w 05 Lip 2011, 19:10

witam jestem nowy na forum a mianowicie mam takie pytanie jestem na misji aby oczyścić czernobyl-2 z niewiernych ale nigdzie ich nie ma zbiegałem już wszystkie okolice reaktora i oprócz mutantów nie ma nic czy ktoś pomoże?? gram na patch 1.004
carlopapa
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2011, 19:06
Ostatnio był: 13 Maj 2014, 23:48
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez vandr w 05 Lip 2011, 19:18

Niewierni są w okolicach generatorów.(tego...czegoś co wysyła w niebo niebieskie...coś). Gdy lądujesz na Czarnobylu 2, leć cały czas prosto aż spotkasz kilku monolitowców. Gadasz z Salomonem i lecisz za nim.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez carlopapa w 05 Lip 2011, 19:24

no wszystko jest ok gadam z salomonem ale on cały czas stoi tam gdzie stał nigdzie się nie rusza.
carlopapa
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2011, 19:06
Ostatnio był: 13 Maj 2014, 23:48
Ulubiona broń: FT 200M

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości