Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Jak ktoś mi z tego zrobi torrent, albo wrzuci na filesonic to będę bardzo wdzięczny, do tego udostępnię mu konto premium filesonic. Okropnie dużo mirrorów tu jest, więc najlepiej gdybyśmy zrobili torrenta, którego usunąć nie mogą. Oczywiście, chętnemu na upload Filesonic podam dane do logowania na premium, z góry, kontakt PW jeżeli chodzi o to.
Dlaczego niektóre arty nie można umieścić na pasie w ilości większej niż 2 ?? .Przy próbie dodania trzeciego artu np.Rubinowej Bateryjki otrzymuję komunikat ; Niewłaściwy art został usunięty ; i wywala go do plecaka . To samo mam ze Złotą Rybką a np.Elektycznych Jeżozwierzy mam na pasie 6 sztuk . ??
Najpierw trzeba było sprawdzić sobie czy wszystkie linki są zdrowe bo najwidoczniej jeden part się nie pobrał do końca... Dodatkowo zawsze ALE to zawsze trzeba do takich rzeczy używać managerów a nie wbudowanych pierdół z przeglądarek. Po trzecie lepiej zdzierać z oficjalnych stronek moda gdyż twórcy zwykle dbają o to by dzieło się "sprzedawało" w każdych warunkach
Gdzie jest PDA Ducha ? Czy było przy jego zwłokach ? Jeśli tak to czy mozliwe że je sprzedałem ,bo w schowku mam kilka PDA w innym kolorze ale nie mam PDA Ducha .
PDA Ducha pojawi się w swoim czasie Będzie masa zadań przed tobą które cię tam doprowadzą. Czytaj tylko uważnie każdą rozmowę oraz wiadomości dynamiczne.