[Domyślne (oryginalne) kombinezony w Oblivion Lost]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[Domyślne (oryginalne) kombinezony w Oblivion Lost]

Postprzez caleb59 w 24 Gru 2008, 15:50

Jeśli komuś zbrzydły modowane kombinezony jakie serwuje mod Oblivion Lost zawsze może powrócić do wersji domyślnych (oryginalnych) dzięki temu "mini modowi"...Dodatkowo na kombinezony nalożony będzie efekt sharpness (wyostrzenia) dzięki poniższemu modowi, który jest niezbędny...

Najważniejsze to zaopatrzyć się w moda S.H.A.R.P.E.R-Textures v0.95:
viewtopic.php?f=49&t=1220

Drugą rzeczą jest pobranie addona mojego autorstwa, który wszystko ładnie i pięknie "skompiluje" w całość pod OL:

DOWNLOAD: http://www.multiupload.com/M04KXRFH3M

Najpierw "nakładamy" moda S.H.A.R.P.E.R-Textures v0.95, a później "nakładamy" mojego addona by uzyskać domyślne (oryginalne) kombinezony w Oblivion Lost...

Image Image Image Image
-----------------------
EDIT: Dodałem nowy link - w razie problemów prosze pisać PW z prośbą o uaktualnienie...
Ostatnio edytowany przez caleb59 18 Gru 2010, 23:09, edytowano w sumie 4 razy
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Wczoraj, 16:28
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Reklamy Google

Re: Domyślne (oryginalne) kombinezony w Oblivion Lost

Postprzez Vegetto_SSJ2 w 18 Gru 2010, 23:09

Ten mod by mi się przydał. Tylko stary link do pobrania padł. Można to poprawić?
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Vegetto_SSJ2
Kot

Dołączenie: 20 Lut 2009, 16:49
Ostatnio był: 13 Maj 2019, 09:12
Miejscowość: "Na skraju drogi"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Re: [Domyślne (oryginalne) kombinezony w Oblivion Lost]

Postprzez Podznaczony w 25 Gru 2010, 02:23

Jeśli chodziło ci o re upload to link co jest podany działa ale masz z filefronta
http://www.filefront.com/17699371/S.H.A.R.P.E.R-Textures_Addon_Default_Suits_Oblivion_Lost.v.0.95_caleb59.rar
Podznaczony
Stalker

Dołączenie: 24 Lut 2010, 18:05
Ostatnio był: 10 Sty 2025, 05:00
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 2

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości