Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam. Z racji tego, że idę aktualnie do Mózgozwęglacza spotkałem w Czerwonym Lesie drzwi na kod. Są koło skrzyżowania z drogą do Prypeci. Siatka a nad nią małe pomieszczenie. Ktoś wie gdzie można znalezć kod do tych drzwi albo może sam go zna?
P.s.: Jeżeli taki temat już istnieje, prosiłbym o podlinkowanie. Dzięki!
Nic tam nie ma. Wpisz w konsoli demo_record 1 i sam zobacz.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Za drzwiami z tego co pamiętam jest kilka apteczek, i tyle. W modzie "Dima's mod" dało się je otworzyć, i były związane z pobocznym wątkiem. Kody jaki był nie pamiętam, ale wątpię by autor moda sam dodał mechanizm otwierający te drzwi, więc pewnie da się je otworzyć.
Za drzwiami z tego co pamiętam jest kilka apteczek, i tyle.
Wy mówicie chyba o tych drzwiach w Mózgozwęglaczu/X19. Tych na powierzchni nie da się otworzyć i w modach chyba też nie, trzeba byłoby zmodyfikować mapę, bo jest tam od razu ściana.
Te na powierzchni niedaleko przejścia do Prypeci są jak najbardziej możliwe do otwarcia. Tak jak trolololo wspomniał znajduje się tam kilka apteczek ( dokładnie 3 ) Sam prawie przy każdym przejściu SoC'a otwierałem te drzwi. Kod to 1287975. Tutaj jeszcze pierwszy lepszy filmik z YT o drzwiach w Czerwonym Lesie:
Za ten post Pijawol otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja myślałem, że mówicie o tych drzwiach przy posterunku Monolitu na wcześniejszej odnodze od głównej drogi, mniej więcej tam, gdzie rozwalamy pierwszego kolesia z RPG w tym śmietniku.