Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Mam 4 granaty (czy 5) F1, na początku rundy rzuć mu te granaty,(Możesz też z bliska mu je rzucić) i wtedy patrz na radarze gdzie on jest, i spróbuj go w taki sposób zajść, u mnie zawszę działało
P.S. Gram na weteranie.
Za ten post 1920razor otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja zawsze zabijam go pierwszym albo drugim granatem najważniejsze to jak najszybciej cisnąć granat od razu po rozpoczęciu pojedynku zanim się ruszy gdzieś z miejsca w którym stoi na początku czyli na przeciwko
P.S A swoją drogą to walki półfinałowa i finałowa były dla mnie rozczarowaniem. Większym problemem było sześciu bandziorów, szkoda, że w Zonie nie są tacy groźni
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
A ja tak umiejętnie się podkradłem, że wybiegłem jakieś dwa metry od niego i head...ciach. Naprawdę jest to łatwa misja. Jedyne czego należy unikać, to wybieganie taranem na tego gościa.
Wasilij napisał(a):Najciężej jest z oddziałem OMON
Jeśli masz broń, to w każdej walce dasz radę. Przynajmniej na niższych poziomach trudności, ale przecież można zmienić ją w locie. Chociaż w OL (lub AMK, grałem w miksa od Ścigacza) skok jest dłuższy, więc można latać po kontenerach - wtedy jest łatwiej. --- Dodam, że chodzi mi o obsługę noża, w sumie przeważnie zapomniałem o granatach:E
Ostatnio edytowany przez Universal, 19 Mar 2011, 23:34, edytowano w sumie 1 raz
Damn, prze'ż sprzątnięcie tego typ to jest tzw. piece of cake Jak pewnie większość zauważyła, chłopak 'biega' w Egzoszkielecie, czyli pomimo, że ochronę ma niczego sobie to jednak nie ma za bardzo jak spier***ić przed tym grantem dlatego nigdy nie widziałem sensu w bawieniu się z nim w jakieś podchody, bo łatwo jest mu rzucić taki F1 zanim on zdąży nas zauważyć.
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Jest to możliwe. Najlepiej biegaj sprintem od przeszkody do przeszkody. Kiedy go zobaczysz wychyl się żeby zaczął szczelać. gdy będziesz blisko niego, a on będzie ładował broń podbiegnij i naciśnij prawy przycisk myszy (kilka razy). Możesz też spróbować go obejść i zakraść się od tyłu!
Najlepiej podejść do niego od prawej strony (będzie starał zaatakować Cię z twojej lewej). Dojdź po cichu do jego miejsca startowego i za nim a gdy będziesz blisko wyleć na niego sprintem i ciach.