Witam.
Kupiłem nowego laptopa, Dell, 8gb ram, GeForce 920M 4gb, Intel I5-5200U.
Wcześniej miałem troche słabszy sprzęt ale działało normalnie, też win7, tez 64 bit
Jak wchodze w menu, część ekranu mruga, ale normalnie da się funkcjonować i odpalic grę, tylko tak miga jakby jakaś tekstura sie przebijała. Natomiast jak odpalę już zapis gry, to jak patrzę z daleka na zbocze pagórka i idę, to tak jakby pagórek się ruszał razem z ekranem, a nałożone na niego, widoczne z daleka tekstury nie
(mam nadzieje ze jasno to określiłem)
I czasami jak biegnę to mnie tak cofa jakby, mimo ze działa płynnie, jakby sie coś ładowało, mimo że wszystko dookoła już załadowane (oświetlenie dynamiczne- nie rozszerzone, ustawienia praktycznie ma maks). Nie mogę też odpalić gry, jak ustawię oświetlenie dynamiczne rozszerzone z dx10 lub 11, mam obie opcje, a powinno ładnie działać. Nie pokazuje sie nawet intro.Obecnie mam DX11, ale nwm co mnie podkusiło żeby zainstalować DX9. NIby nic to nie zmieniło, ale może coś się namieszało przez to ze mając DX11 zainstalowałem DX9. Sterowniki wszytkie Della do zintegrowanej karty pobrane, do NVidii mam GeForce Experience i napisane jest że wszystko aktualne. Co robić?