Tak, jak już wcześniej pisałem "odkrył" to mój kolega. Wiem, iż lubi zmyślać, ale tym razem do mnie zadzwonił więc sądzę, że nie zmyślał i nie wciskał mi swoich głupot, chociaż chciałbym by jakiś doświadczony stalker to sprawdził. Otóż sądzi on, że jakiś czas po transakcji znalazł Morgana na stacji Janów(pisałem, iż pomógł Sowie). Powiedział mi też, że został potem zaatakowany chyba przez Najemników. Przy jednym z nich znalazł PDA z jakimś wpisem/wiadomością gdzie było chyba zlecenie od Morgana by zabić naszego bohatera. Podobno został zaatakowany na stacji i musiał uciekać by ich zabić na zewnątrz. Potem poszedł do naszego zleceniodawcy zamienił z nim parę słów po czym za to by nic nie mówił dostał AC-96
. Możliwe, że coś źle napisałem, bo nie powiedział mi szczegółów (go takie rzeczy nie interesują
), mogłem też coś źle zapamiętać itp. Sądzi, iż ma sejwa z tą sytuacją więc gdy się z nim spotkam każe mu odpalić ten zapis(jeśli dotrwam bo ma on takie lagi że hej!
) i sprawdzę czy to prawda. Jeśli coś wiecie na ten temat to z chęcią przeczytam co macie do powiedzenia w tej sprawie.