Handlarze i zlecenie na artefakty

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Handlarze i zlecenie na artefakty

Postprzez razenas w 19 Lut 2016, 02:16

Witam :)
Mam do was kilka pytań:
1. Wydaje mi się, że gdzieś widziałem informacje, że po uzbieraniu pewnej ilości pieniędzy u handlarzy pojawi się dodatkowy ekwipunek. Czy to prawda i może ktoś zna tę kwotę?
2."Broda" daje misja na znalezienie artefaktów, dostałem zadanie na znalezienie "Płomienia". Wtedy jeszcze z drugim detektorem(pomarańczowy) przeszukałem stare gospodarstwo i cyrk, oczywiście bez efektu. W między czasie jakaś grupa znalazła artefakt i go oddała ale zadanie pozostało nadal(tylko dostane pół kasy). Przy okazji znalazłem też detektor Wales, korzystając z niego wydobyłem wszystkie artefakty z wszystkich anomalii zaznaczonych na mapie*, został tylko jeden gdzieś w tunelach anomalii Pazur ale za bardzo się tam gubiłem. No i moje pytanie: O co tutaj chodzi, gdzie ja niby ten płomień miałem znaleźć ? :S

* - jeszcze 2 lub 3 wyciągnąłem z różnych dziur w ziemi/jaskiń
razenas
Kot

Dołączenie: 19 Lut 2016, 01:59
Ostatnio był: 25 Lut 2016, 04:07
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Handlarze i zlecenie na artefakty

Postprzez HitFan w 20 Lut 2016, 18:27

1. W vanilii ta granica to chyba 100 000 RU. Dostajesz wtedy achievment "Bogaty klient"
2. Artefakty respawnują się losowo. Nie zawsze znajdziemy szukany artefakt, szczególnie tak rzadki, jak Płomień. Dobrą praktyką jest nie brać zlecenia, tylko sprawdzić jakie artefakty są poszukiwane i brać zlecenie dopiero jak je mamy.
/ Gaming rig / Intel i5-4460 3.2GHz / 8GB DDR3 RAM / GTX 960 STRIX 2GB GDDR5 RAM / Windows 10 x64 /
/ Coding machine / Intel i5-7200U 2.7GHz / 8GB DDR4 RAM / R5 M330 2GB GDDR3 RAM / Windows 10 x64 /
Awatar użytkownika
HitFan
Weteran

Dołączenie: 21 Sty 2012, 17:26
Ostatnio był: 30 Kwi 2024, 13:34
Miejscowość: Bytom
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 86

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości