Witam,
Na początku pragnę zaznaczyć, że do końca nie wiedziałem gdzie zamieścić ten tamat. Bez wchodzenia w większe szczególy, chciałbym prosić forumowiczów o pomoc w zebraniu grafik z gry - tj. obrazki przedmiotów, npc, miejsca i inne arty. Jeżeli znacie jakieś odnośniki do paczek grafik to bardzo proszę o umieszczanie ich w tym temacie. Gry - SoC, CS i CoP.
Wypada napisać po co mi to. Planuję stworzyć (właściwie to już jest niemal gotowa) grę w realiach zony na zasadach zbliżonych do legendarnego MiM'a aka Talisman. Gra planszowo-karciana z kostką sześciościenną i minimum jedną butelką "Kozaka" dla dwóch lub więcej osób - więcej osób oznacza więcej "Kozaków"
.
To tyle, nie chcę się zbytnio rozpisywać bo nie wiadomo jak to wyjdzie - pierwsze testy skończyły się pod stołem dla jednogo z graczy co świadczy o tym, że trzeba grę doszlifować aby bardziej wciągała. W między czasie chciałbym się zająć stroną graficzną i stąd moja prośba.
Na forum znalazłem już grę ZONA i:
- moja twórczość w żaden sposób ma się do tego tworu (nie licząc samego stalkera i że karcianka
) - inny system rozgrywki itd.
- jeżeli uważasz, że mój pomysł jest ściągnięty z tego tematu to nie mamy o czym gadać.
- byłbym ogromnie wdzięczny za udostępnienie/odświeżenie linków grafik - NIE gotowych kart itp.
Gra of corz po pięknym finiszu zostanie udostępniona do pobierania, drukowania i grania.
Niech Bóg ma ją w opiece i pozwoli mi ją skończyć.
Wszystkim niosącym pomoc z góry serdecznie dziękuję