Witajcie, towarzysze!
Na początek przywitać się chciałem (kiedyś miałem tu konto, ale w niewyjaśnionych okolicznościach zniknęło o.O)
A teraz konkrety
Z grupką kumpli mamy zamiar zrobić parę fanfilmów w klimatach Stalkera (tak, wiem, było kilka takich prób, jednak sądzę, że jesteśmy w stanie zrobić to lepiej
). Kostiumy, rekwizyty, zarys fabularny, czy też upatrzone lokacje we Wrocławiu już mamy, brak właściwie jednej tylko rzeczy, nieodłącznego elementu Zony, rzeczy, bez której stalkerzy wyginęliby.
Kozaków nie ma.
A dokładniej etykiet.
Jeśliby ktoś miał ściągnięty wektor, czy teksturę nawet w rozdzielczości x128, czy x64 nawet, byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyż na tej podstawie byłbym już w stanie mniej-więcej etykietę odtworzyć. Chodzi o to, by ją wydrukować i przykleić na pustą flaszkę.
Byłbym też wdzięczny, gdyby ktoś podał mi namiary na sklep, w którym można kupić broń ASG. Ale nie taką za 300 złotych, tylko zabawkowe, chińskie karabinki za 20 zeta (i tak będą "podrasowywane" farbą, czy nową kolbą).
Ach, tak, i jeszcze miejsce, gdzie można w miarę tanio dostać płynny lateks (charakteryzacja na pijawkę bez macek się nie uda)
Z góry dzięki wszystkim
Чтобы обмануть перевод одного еврея, два греки нужно, чтобы обмануть один грек, двое армян необходимо, чтобы обмануть армянский, нужно два дворян.