Moje ulubiona broń,najpierw Szturmowy Obokan z lunetą, przeszlem nim x18 i x16.Potem zakupilem u Sacharowa Trs-301 z luneta i granatnikiem,narazie jeszcze nim przejde czerwony las i kupie FN-2000!(GRAM Z TRADER MODEM 1.1) .Pistolet hmmm.....najpierw polubilem wyciszonego makarowa(niepamietam nazwy), potem wpadla mi w oko Martha ,a teraz...jedyny w swoim rodzaju Big Ben!ten pistolet ma klase,oooogromna sile ognia,i wyglad
.
Na początku x16 ,ze strzelb uzywalem Chaser 13,swietna strzelba w dodatku pociski strzalkowe!do tego uzywalem TOZ-14, wykepista bron a jak sie uzyje pociskow kulowych albo strzalkowych, jest on wtedy odpowiednikiem snajperki.A na koniec ze snajperek,to poprostu (prawie) kocham SWD.Oczywiscie snajperski.Dwa strzaly i po kolesiu z egzoszkieletem!miodzio
.
PS:ale sie rozpisalem ... xd
EDIT:Ze strzelb narazie uzywam Gwintowany SPSA-14
EDIT2:A teraz sie przezucilem na GP 37 .To jest bron!tak celna ze nibypsowi strzele z niej prosto w *cenzura* .Chyba z nia pozostane do konca...zapomnialem wtedy ddopisac ze z pistoletow mialem takze UDP Compact.Mialem, mam i bede mial.Bardzo dobry pistolet, podobnie jak wyciszona kora ktora TAKZE mialem.WSZYSTKICH bandytow w dolinie mroku nia wybilem(kiedy szlem do x18).To chyba tyle.
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB