Witam Panowie. Założyłem ten temat z czystej ciekawości. Mój brat niedawno przeszedł Zew Prypeci i wtedy pochwalił mi się swoim ekwipunkiem gdzieś około pół godziny przed ukończeniem gry ( ogółem posiadał on ulepszony shotgun chaser15 i egzoszkielet). Mianowicie chciałbym się dowiedzieć również jak WY byliście wtedy uzbrojeni. (kombinezon, detektor, karabin, pistolet, ulepszenia i artefakty)
Moje końcowe uzbrojenie (takie miałem miesiąc temu, teraz gram kolejny raz i będe miał egzoszkielet, lepszego gnata i detektor Swarog)
- Kombinezon: Ulepszona na maxa SEVA - Karabin: Ulepszony M4A1 (nie pamiętam nazwy, taki zielony) - Pistolet: Troszkę ulepszony Black Kite (deagle) - Detektor: Weles - Artefakty: Chyba 2 bąble
A teraz wy się pochwalcie.
Dylemat stalkera - Iść do zony czy do żony ?
Za ten post Snorky_89 otrzymał następujące punkty reputacji:
Wszystko na maxa ulepszone: Kombinezon: Seva Karabin: Viper 5 ( tak dokładnie pistolet maszynowy XD) Pistolet: Martha Artefakty: Bąbel i Złota rybka Detektor: Ten eksperymentalny - nie pamiętam jak się to pisze
Ja dość dawno temu grałem w Zew Prypeci ale coś pamiętam z końcówki: -Kombinezon: Egzoszkielet, który ulepszyłem u Kardana na maksa. -Karabin: SGI Strieloka, Dragunov Ryś który kupiłem u żwawego. -Detektor:Swarog.(nie ma pamiętam dokładniej nazwy, ale ten najlepszy) -Artefakty:Złota Rybka. Więcej nie pamiętam.
To chyba było tak: Kombinezon: SEVA Karabin: G36, VSS Vintorez Pistolet: ojej, za rzadko korzystałem, by to pamiętać, chyba to była ulepszona Beretta 92 Detektor: Swarog Artefakty: na pewno Bąbel
P.S Mój ekwipunek zmieniał się po każdej wykonanej misji, próbowałem wszystkiego. Z tego co pamiętam to chyba tak kończyłem grę.
Pozdrawiam
"TYLKO ŻYCIE POŚWIĘCONE INNYM WARTE JEST PRZEŻYCIA"
Ja generalnie nie jestem fanem wybajerowanego sprzętu, ale kiedy ma się nadmiar rubli . Z karabinów to miałem SGI 5K Striełoka. Naturalnie ulepszona do maksimum w kierunku celności. Jeszcze zmodyfikowany Wintar pod nazwą "Przypływ". On też ulepszany na celność. I okazyjnie brałem gaussa, ale to rzadko. Jeśli chodzi o pancerze to kombinezon Bułat. Ten który dostajemy w pralni w Prypeci. Ulepszony na maksa w kierunku opancerzenia. Z detektorów to Swaróg. I w skrzyneczce zbierała kurz jeszcze SEVA ulepszona na ochronę przed środowiskiem. Właściwie ulepszałem co się dało, bo miałem ogromną ilość pieniędzy. I widzę, że nie tylko ja zresztą.
Ciastek akurat w cop o kase nie trudno . Fajnie że też miałeś "przypływ". Uwielbiałem to snajpere . Polecam również marsz większość osób nie docenia pistoletów ale to "maleństwo" pozwala po cichu strzałem składać kolesi w exo! Extra pistolet . Szkoda tylko że cały sprzęt tak łatwo zdobyć . W CS było trudniej a w SOC to w ogóle .
Wiesz bambosz generalnie to fajny zestaw. Tylko wintar jest kiepski. Za mały magazynek i jak na snajperkę to odrzut za duży. Polecałbym karabin VLA z celownikiem [ przynajmniej magazynek duży] albo przypływ. Oba są celne. Strzelba dobra sam stosowałem spase .