No i czas na mnie
Grę przechodziłem traktując ją jak przygodówkę, dlatego kolekcjonowałem wszystko co można było i gromadziłem w schowku w Barze - to co nie potrzebne sprzedawałem Barmanowi (w efekcie uzbierało się ponad 500tyś rubli).
Zamieszam ponad 50 zapisów, każdy jest opisany, macie możliwość wyboru 2 zakończeń:
1. Przyjazne stosunki ze wszystkimi (nie zabijałem ani Łukasza, ani Czachy)
2. Wykonane wszystkie zadania poboczne, żadnych niewykonanych (!)
3. Każda z map dokładnie przeszukana, wszystkie artefakty zebrane, zaznaczone schowki odkryte
4. Wszystkie walki na arenie wygrane
5. Całość przechodzona na Mistrzu
6. W elektrowni nosimy najlepszy kombinezon wojskowy, jednak co chwila można spotkać egzoszkielet - jeśli ktoś chce, można wymienić (mi nie pasuje)
7. "Na sobie" noszę chyba najlepsze z możliwych artefaktów (3x Bateria, 1x Dusza, 1x Świecidełko), gwarantują świetne obrażenia, defensywę i wytrzymałość - w razie czego w Barze pozostawiłem wszystkie bez negatywnych statusów (czyli te, które są warte używania)
8. Nie było modów ani cheatów, przeszedłem na polskiej wersji 1.005
9. Polecam wczytanie save o nazwie
WTF Sam tydzień temu szukałem takich zapisów, bo przez przypadek usunąłem połowę postępu gry... W sumie to mniej więcej co roku przechodzę trylogię po raz kolejny, dlatego niedługo ukażą się podobne save z pozostałych części - jednak delektuję się grając po 30min dziennie, więc może to chwilę zająć
DOWNLOAD (50mb):
http://www.przeklej.pl/plik/stalker-sho ... 295aatvbq4W razie problemów:
[email protected]
Bogaty Klient.