- Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
- Gizbarus.
scigacz1975 napisał(a):Ok jak masz to odznaczone - wpisz mi tu po kolei nazwy partów jak to wygląda u Ciebie. Tylko wpisz mi pełne nazwy z rozszerzeniem jakie widzisz.
Wiem że jest z tym trochę zamarachy ale nic nie poradzę bo mój upload leży i kwiczy - plik 40Mb wrzucam od wczoraj i jeszcze się nie załadował - kur*icy normalnie dostanę.
Edit: @Car zmień po prostu nazwę każdego partu na np. fun (fun.7z.001 , fun.7z.002 , fun.7z.003) i potem daj rozpakuj na 1-szym parcie. Ściągnąłem i wypakowało się bez problemu. Nie trzeba zmieniać nazw partów po ściągnięciu - SORRY ZA FAKE
[*]FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 323
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 4096 K
Ok po kolei.
1 - wypakowujesz moda i wklejasz gamedatę do katalogu ze stalkerem
2 - edytujesz fsgame.ltx
3 - nie wrzucasz noktowizorów ani reskinu kombinezonów bo takie same są już w modzie.
4 - wklejasz plik user.ltx z głównego moda do:
C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\ dla windows XP
C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\ dla VISTA\win7
5 - do skrótu gry dodajesz parametr -noprefetch - jak to zrobić:
prawy klik na skrót do gry - na dole właściwości - wyświetlą się parametry skrótu - znajdujesz ścieżkę uruchomienia gry (element docelowy) która wygląda tak:
- Kod: Zaznacz wszystko
"X:\S.T.A.L.K.E.R. - Czyste Niebo PL\bin\xrEngine.exe" -nointro -noprefetch
i po xrEngine.exe dodajesz tak jak u mnie w/w parametr -noprefetch (pamiętaj że po cudzysłowie)
odpalasz nową grę i śmiga.
- to znaczy że nie ma polskiego lektora tylko NAPISY.- spolszczenie kinowe(tekstowe) wszystkie głosy są "pa ruski"
Car napisał(a):Niestety mod jest kiepski : nie dość że zniknął lektor co całkowicie psuje całą gre to jeszcze co chwile bugtrapy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości