Ząb to dobry ziomek w dodatku jest handlarzem bandytów.Wujek Jar z Aszotem mają niezłe dialogi.Wujka Jara można spotkać w "Stalker Zew Prypeci"na stacji Janów.
A dla mnie to Pułkownik Kowalski widać ze chce naprawdę odkryć co się stało ze śmigłowcami,jest dobrym dowódcą i wie jak się obchodzić z kompanami. Rozkazał nawet oszczędzać amunicje i jedzenie.
Uważaj bo życiowy parkiet bywa śliski
Za ten post blacho otrzymał następujące punkty reputacji:
gańcia-fajny koleś który lubi pichcić zioła sacharow-wykapany profesorek wilk-ma przerąbaną robote nauka kotów ale go i tak lubie ojciec walerian-fajny typek
pozdro dla wszystkich stalkerów
jak pomogłem to chyba nie pożałujesz kozaczka :)
Za ten post franki w otrzymał następujące punkty reputacji:
Moimi ulubionymi postaciami są Gandzia ( barman wolności ), Wujek jar ( mechanik wolności ) i Aszot ( handlarz wolności ) Teksty tych trzech ziomków są ROZWALAJĄCE
Ganja besciak Szaro ponuro, glucho, niebezpiecznie .. ALe nie w bazie wolności ; D Wejdz bracie i zajaraj, zlap bluesa i chill ;D Nastepny to Wujek Jar. Po prostu go polubilem nie wiem czemu tak jakos : ) Ojciec Walarian - za taka chec rozszerzania tej swoistej spolecznosci samotnikow ; )
Prawdziwy Stalker powinien zrobić w życiu trzy rzeczy: 1.Zabić chimerę. 2.Przetrwać emisję. 3.Wypić 5 kozaków czasie krótszym niż 3 minuty.
Za ten post kis104 otrzymał następujące punkty reputacji:
Z Wujkiem Jarem to chyba wiele osób tak ma, że po prostu się go lubi. Może dlatego, że traktuje się go jak wujka? Wielką niespodzianką było dla mnie spotkanie go ponownie w Zewie Prypeci, ucieszyłam się , jak ze spotkanie z dawno nie widzianym... wujkiem
Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji: