Voldi napisał(a):Bandyta tego nie potrzebuje - trzeba mieć jaja, to prawda. Ale przede wszystkim to nasza liczebność i ZACIEKŁOŚĆ dają nam potęgę
Szczególnie, jak się w was pijawki wpieprzą, albo anomalia kwasem pole... a nie, wy przecież nie chodzicie na artefakty. Wy okradacie tych, którzy po nie chodzą. I temu wam uber-kombinezony nie potrzebne. No tak.
Witamy na forum
Witam
Akurat walkę z mutantem potrafi wygrać każdy bez żadnego kombinezonu, jeśli tylko wie co robi. A wśród nas uwierz mi jest sporo takich, którzy wiedzą co robią.
Co do tego okradania... chyba każdy w Zonie jest po to, by kasy sobie zarobić czyż nie? To jest nasz sposób na zarobek. Używamy głowy. Jeśli stalkerzy wolą narażać tyłek na pchanie się w anomalie to ich sprawa. Ponadto należy nam się zapłata za utrzymanie porządku.
Z resztą jeśli zechce mi się pchać w anomalie to za tą kasę jaką zarobiłem (wiadomo w jaki sposób xD) mogę sobie kupić taki kombinezon. Albo "pożyczyć" go od jakiegoś stalkera i huzia po artefakty. I każdy bandyta tak może. Ale po co? Mamy ryzykować tyłek, gdy mamy od tego takich głuptasków? To się nazywa używanie mózgu. Może dla innych takie postępowanie nie jest w porządku, ale czy jest coś na tym świecie co jest idealne? Nie ma. Można powiedzieć, że nawet taki stalker nie jest w porządku za sam fakt przebywania w Zonie, bo to tak czy siak jest nielegalne
Zona to nie miejsce dla płaczliwych i rozpieszczonych gogusiów...