Microtus napisał(a):Dołożę też jedno swoje przemyślenie na koniec: Forum straciło jednak swojego dawnego ducha (i proszę nie piszcie, że zaczynam znów starą śpiewkę). Bo były na tym forum okresy, że nie mogłem się oderwać od monitora.
von Carstein napisał(a):Microtus napisał(a):Dołożę też jedno swoje przemyślenie na koniec: Forum straciło jednak swojego dawnego ducha (i proszę nie piszcie, że zaczynam znów starą śpiewkę). Bo były na tym forum okresy, że nie mogłem się oderwać od monitora.
Nie żebym narzekał... ale może po prostu... wyrosłeś? Może stalker ci się znudził (jak mi) i dostrzegłeś jego liczne wady (jak ja)...
Może... ot takie przemyślenia.
A duch mimo wszystko jest tutaj dobry, niż na innych forach (po eutanazji szkodników da się już teraz żyć).+
von Carstein napisał(a):Nie żebym narzekał... ale może po prostu... wyrosłeś? Może stalker ci się znudził (jak mi) i dostrzegłeś jego liczne wady (jak ja)...
xKoweKx napisał(a):Kiedy ty, Microtusie, tutaj byłeś i Twoja ekipa, to tak... no niezbyt mi się podobało, ale jakoś się przyzwyczaiłem (zresztą, już o tym pisałem). Po prostu, osoby młodsze były i w ogóle... jakoś nie to, i straszna podjarówa post-apo i takimi innymi rzeczami. Niestety, i tak większości tych osób już nie ma.
A teraźniejsza ekipa też jest niesamowita. Tacy... zwykli ludzie. Pomijając Legata...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości